Wiens verrijking?

“Scheppen poen – miljoenen – en maken ontelbare slachtoffers door hun criminele praktijken.  Verachten de Duitsers.  Haten de politie. Betalen geen belastingen.  Staan vooraan in de rij voor sociale steun.” 

De journalist vraagt kinderlijk-naïef: “Hoe moeten we tot hen doordringen?  Hoe kunnen we hen de Duitse rechtstaat doen respecteren, begrijpen en naar waarde schatten?

Ook als deze woordvoerder van de politievakbond droogjes de feiten opsomt, dan heeft hij het nog over “Grossfamilien”.  Maar hij maakt wel duidelijk dat de politie hen niet alleen baas kan.  De sociale kassen, woningzorg, belasting- en fraudediensten, ze moeten allemaal aan één zeel trekken om de “Arabische” criminele bendes de wacht aan te zeggen.    En politiehonden.  Zeer effectief bij Arabische daders.  Eén hond zou tijdens een interventie 9 agenten waard zijn.

 

Google ‘Arabische Familienclans, maffia, Berlijn, voor meer info.

So sind arabische Familienclans in Berlin organisiert

Familien mit bis zu 9000 Anhängern: So agieren kriminelle Clans in Berlin

Berlijn: Politie en Justitie geven het op.

Hoe een illegale “vluchteling”…

 

2 gedachten over “Wiens verrijking?

  1. Uit ervaring weet ik dat illegalen en vreemdelingen zeer bevreesd zijn voor politiehonden. Dus mensen: koop een herdershond en neem hem mee als u ‘s avonds nog een wandeling maakt. Geen handtastelijkheden meer, alsook geen inbraken.

  2. De Boeren met hun boerenverstand beseften duidelijk dat Engeland hen de kaffers, de moor (voor alle duidelijkheid dit is niet het plat-Amsterdamse woord voor waterketel) en de Indiër heeft opgedrongen om hen te verslaan. Deze naïeve journalist weet duidelijk nog niet wie Duitsland en Europa de invasie van kaffers, Moren en Aziaten heeft opgedrongen om het te verslaan.

Reacties zijn gesloten.