Wie houdt hen tegen?

foto van Sami Khello Casado.Judaskus

foto van Syria News.

Vertwijfeldfoto van Bashar Al-jafari.

Bewijs is overbodig.  Laten we oorlog voeren!

Prof. Günter Meyer, blijkbaar toch nog een verstandige mens in Merkelland over zgz. gifgasaanval in Douma…: “Absolute onzin, in tegenspraak met alle logica…”  Opmerkelijk: uitgezonden op een Duitse staatszender!

 

En vooral een onafhankelijke houding in Oostenrijk:

Afbeeldingsresultaat voor peace dove syriaMaar niet in Groot-Brittanië: de oorlogsmachinerie van Uncle Sam is blijkbaar niet voldoende om Syrië op de knieën te krijgen.  May wil ook deelnemen aan de “vredesoperatie”.  Britse onderzeeërs met Tomahawk-raketten zouden in stelling gebracht zijn.  Donderdagnacht zou de “interventie” kunnen beginnen.  Oppositieleider Jeremy Corbyn wil de toestemming van het parlement; May daarentegen vindt de toestemming van haar kabinet  voldoende. (DWN)

En vanzelfsprekend niet in Israël.  Netanyahu riep woensdag tijdens de jaarlijkse herdenking van de holocaust op tot een “actie tegen Syrië”: “De gebeurtenissen van de laatste dagen leren ons dat opstaan tégen het kwaad en agressie een missie is die een plicht is voor elke generatie.”

Filip Dewinter op facebook:

Profielfoto van Filip Dewinter

Galgenhumor op Syrische TV...

 

7 gedachten over “Wie houdt hen tegen?

 1. Heb gereageerd in het HLN : onbegrijpelijk dat de bevolking van Douma het leger ,na al het onheil dat ze op hun hoofd gekregen hebben ,nog als bevrijders verwelkomd hebben.
  In verband met de Britse onderzeeer : waarom gaat onze grote specialiste May niet mee. Het raadsel van de giftgas-aanval en de daders zouden onmiddelijk opgelost zijn . Een kans verkeken op vrede voor de mensheid.
  Mijn reacties vinden bij het HLN geen bijval en worden toch niet gepubliceerd.

  • Had je iets anders verwacht? Misschien bij ‘t Pallieterke? Benieuwd wat hun Buitenlands Spervuur-schrijver ons zal mededelen.

   • Ik ben al 60 jaar lezer van tPallieterke . Als ik die papegaai van buitenlands spervuur lees over Syrie , wat moet ik dan denken als het over Vlaanderen en Belgie gaat . Ben ik dan mijn geheel leven voorgelogen of scheelt er iets aan mijn waarnemingsvermogen of aan mijn verstand.
    Ik heb er al aan gedacht mijn abbon. op te zeggen ( spijtig voor het kruiswoordraadsel dat ik dan mis).

    • Idem dito. Van mijn inmiddels overleden ouders tot nu. Kan jij gedachten lezen? Buitengewoon herkenbaar. Een signaal geven aan de hoofdredacteur, ook al helpt het niet. Trouwens, voor de prijs van één Pallieterke heb je een heel boekje vol kruiswoordraadsels…

     • Heb mijn abonnement op ‘t Pallieterke een tijd terug opgezegd. Veel te veel in N-VA vaarwater terechtgekomen!

      Wel wil ik toch oproepen dat we als Vlaams natioanlisten goed moet opletten om niet al te blind mee te stappen in een Russisch verhaal. Begrijp me niet verkeerd, ik ben allesbehalve pro-Amerikaans en ik heb er het raden naar hoe de ‘gifgas-vork’ nu echt in de steel zit. Maar ik zou als nationalist evenmin mijn ziel verkopen aan de Russische beer. Vraag maar eens aan onze vrienden in de Baltische landen hoe die dit allemaal bekijken!

    • Die ‘papegaai van buitenlands spervuur’ schrijft gelukkig weinig of niets over Vlaanderen en/of België.

Reacties zijn gesloten.