Wie had dat nu kunnen vermoeden?

INVASIEOndanks het masseren door de media en politici, vinden bijna  2/3 van de belgische bevolking dat er te veel migranten zijn en 58% is zelfs van mening  dat het land er niet beter van geworden is..

Niet te begrijpen dat het er nog zoveel het nut van de verrijking niet willen erkennen.  Slechts 12% der belgen ziet een positief effect door migratie, 2% minder dan verleden jaar.  Zou het kunnen dat die positieve beoordeling hoofdzakelijk bij de linkse Gutmenschen en de neo-belgen te vinden is?

Tegel VRTEergisteren werd het journaal van de nullenzender geopend met het alomtegenwoordige thema “vluchtelingen“: 08’23” eer er een ander wereldprobleem aan de beurt mocht komen.  Die invulling is perfect in balans met de enquête.  1/3 van de nieuwstijd werd besteed aan de invasie = 1/3 van de vreemdelingenaanbidders, de positievelingen van de Ipsos-studie.  We vragen ons of die allemaal bij de nullenzender te werk gesteld zijn?  De nullenzender vult haar zendtijd met dit thema om ons een schuldig geweten aan te praten.  Niet om de import aan te klagen.

Het onderzoeksbureau Ipsos hield een studie in 24 landen, de vierde studie op rij, in Argentinië, Australië, België, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Hongarije, India, Israël, Italië, Japan, Mexico, Polen, Rusland, Saudi-Arabië, Spanje, Turkije, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en Zweden.
Meer hierover bij  DS en het Ipsos-rapport.

FVE

17 gedachten over “Wie had dat nu kunnen vermoeden?

 1. Men wil ons met alle geweld een gemengde maatschappij opsolferen. Ik neem het voorbeeld dat ik juist hoorde op het radionieuws (Nostalgie). ” Het geweld tegen zwarten, ook verleden week werd er weer een zwarte student door een blanke agent neergeschoten”. Ik veronderstel dat het omgekeerde ook gebeurt.Niet dat ik iemand doodschieten wil verdedigen of goedkeur. Maar in een “gemengde” maatschappij zijn dergelijke voorvallen onvermijdelijk. Maar men maakt er via de media onmiddellijk een racistische daad van. Van gekleurd nieuw gesproken.

  • Wij hebben bij herhaling al bericht over zwart geweld, dat het xxx voudige aantal keren meer voorkomt, ook tegenover eigen zwart. Maar dat wordt niet wereldkundig gemaakt.

 2. Dat positieve effect zal de hoogte ingaan als de groenen de idee van hun Duitse zuster volgen. Deze stelt voor om een zwarte in huis te nemen waarvoor men dan een vergoeding krijgt van 20 euro/per dag. De idee is niet nieuw want de Moren plaatsten zulke zwarten al in adellijke huishoudens en die hebben het succes bewezen. Je moet ze wel eerst castreren anders worden ze wat hitsig maar eens dat gebeurd bewaren ze hun natuur en zijn volgzaam.
  Persoonlijk vind ik de idee stukken beter dan die 11 euro/uur die een gepensioneerde kan bijverdienen met op zwarte kindjes te passen en voor hen boodschappen te doen.

  • Castreren doet pijn hoor,lieve Anna, vooràl als de castreerder in z’n eigen vingers snijd 😉

 3. Bij 500 apenlanders hebben ze hun mening gevraagd? Ik was terug eens niet bij de gelukkigen die zijn mening mocht geven. Abdul en Aisha waarschijnlijk wel, alsook een medewerker van 11.11.11, artsen zonder toekomst en het rode kruis zullen wel hun best gedaan hebben om toch hun land positief en niet als racistisch te laten overkomen.

 4. ‘Wie had dat nu kunnen vermoeden?’

  Of/Of
  of, Frans heeft afscheid van ons genomen zonder ons dit te melden.
  of, Frans, heeft een hartstilstand gekregen bij het zien van een niet linkse Duitser, waarbij ik dan mijn deelname aan de naasten betuig.
  of, Frans is op wereldreis.
  of, Frans heeft zoveel gal gespuwd dat hem geen gal meer rest.

  • De afwezigheid van Frans is ons ook opgevallen. Laat ons hopen dat hij niet ziek – of erger – is.

  • Misschien zoekt Frans nog steeds het antwoord op mijn vraag: “WAAR er in de Duitse grondwet staat dat de Bondsrepubliek een ‘sociale democratische’ land zal zijn” zoals hij in een van laatste bijdragen beweerde…

   • Ik heb dat uit een duitse tekst of krant, die ik niet direct terugvind. In ieder geval, de 50 blz tellende ellenlange grondwet begint met een bekentenis tot de Mensenrechten, zoals geweten een extreemlinkse uitvinding:
    Artikel 1:
    (2) Das Deutsche Volk bekennt sich darum zu unverletzlichen und unveräußerlichen Menschenrechten als Grundlage jeder menschlichen Gemeinschaft, des Friedens und der Gerechtigkeit in der Welt.

    • Art. 1
     1- die Würde des Menschen ist unantastbar. Sie zu achten und zu schützen ist Verpflichtung aller Staatlichen Gewalt.
     2- hoger door Frans aangehaalde tekst.
     3- die Nachfolgende Grundrechte binden Gesetzgebung, vollziehende Gewalt und Rechtsprechung als unmittelbar geltendes Recht.

     • Dritte Reich
      1- das Deutsche Volk, einig in seinen Stämmen und von dem Willen beseelt, sein Reich in Freiheit und Gerechtigkeit zu erneuern und zu festigen, dem inneren und dem äusseren Frieden zu dienen und den gesellschaftlichen Fortschritt zu fördern.
      Das Deutsche Reich ist eine republik. Die Staatsgewalt geht vom Volke aus.

  • Ik denk dat Frans na zijn behandeling bij Golfbrekers in het klooster getreden is op zoek naar gemoedsrust . Alle-loeija

 5. Prachtig… als er nu nog een consequent gevolg wordt aangegeven in het stemhokje..is er nog een kleine hoop op de redding.
  In afwachting kan men deze 2/3 al duidelijke maken dat in mei 2014 een overweldigende meerderheid heeft gestemd voor deze invasies, waaronder dus ook een groot gedeelte van deze 2/3!!!
  Het komt er dan ook op aan de “kiezer” systematisch voor zijn verantwoordelijkheid te plaatsen voor de problemen die het gevolg zijn van zijn keuze!!
  En : “Wie niet wil horen, die moet maar voelen” .(spijtig genoeg geldt dit ook voor diegenen die er niet voor gestemd hebben).

 6. Het doet me plezier dat jullie mij al missen na amper één week. Daarom op algemene aanvraag nog wat venijnige reacties, want ik heb zopas mijn jaarlijkse galspuit gekregen vd dokter.
  ‘Bijna 2/3 van de belgische bevolking ‘? Niemand ziet blijkbaar de manipulatie zitten, want de meest rechtse groep, de gepensioneerden nl, zijn gewoon uit de enquete weggelaten (16-64 jaar). Met die erbij was het wellicht eerder 80% geweest.
  Maar dat lijkt me toch erg veel, gezien de stembusuitslagen, de enige juiste enquete.

  • Ik stond samen met de zovele golfbreker-fans te zwaaien met gewijde palmen om je terugkomst te vieren

 7. ‘ Wereldwijd zijn ze met 370 miljoen: mensen die onder de noemer inheems vallen. Samen leven ze in meer dan zeventig verschillende landen.’ Volgens de WHO zijn inheemse volkeren bij de meest gemarginaliseerde bevolkingsgroepen ter wereld.
  (Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Inheemse Volkeren vandaag)
  Dewereldmorgen.be
  Vreemd dat ik daarover niets gelezen heb in de reguliere media. Zijn wij dan geen (bedreigd) inheems volk?

Reacties zijn gesloten.