5 gedachten over “Werd het Schotse referendum vervalst?

 1. Natuurlijk werd het referendum vervalst. De uitkomst stond ten andere reeds bij voorbaat vast. Dit was dan ook de reden waarom het werd toegestaan door “The Crown” van The City, en dus niet door Cameron. Het ontslag nadien van Alex Salmond zal deel uitgemaakt hebben van de “deal”. Het zal “het ontslag” geweest
  zijn, of een “ongeval….”!! Met Margot Mc Donald, overleden op 04.04.2014, werd al een “voorbeeld ” gegeven!! Zij had het immers over de infiltratie van de SNP door de MI5.
  Er zal dus achter de schermen gepraat geweest zijn.. en gezien Schotland evenzeer is aangevreten door de kanker van de pedofiele schandalen, zal dit “praten” niet moeilijk geweest zijn.
  Bovendien zijn er nog enkele dossiers uit het verleden waar men het deksel op de beerput moet houden, zoals de “Dunblane school massacre” op 13.03.1996 en vooral de “cover-up” van de Lockerbie ramp op 21.12.1988. Bij al deze dossiers speelde het Schotse gerecht ook een rol.
  We zijn dan ook getuige geweest van een “ergerlijke komedie.”. geregisseerd door The City.(met als waakzame getuige de EUSSR in Brussel). Deze ergerlijke komedie is tevens een waarschuwing aan het adres van andere afscheidingsbewegingen. Men dient zich dan ook nergens illusies te maken over verkiezingen en referenda. Aan Vlaamse kant(=zonder onderscheid) is het dan ook hoog tijd dat men zich gaat interesseren voor de occulte machten achter de NWO… Het zijn deze onzichtbare machten die de beslissingen nemen, de zichtbare “handlangers” zijn immers gewoon “stromannen & vrouwen”. Het gevaarlijkst zijn echter de “mollen” .!!
  In Rusland is men blijkbaar al verder gevorderd met deze interesse, hoe paradoxaal dit ook moge klinken.
  http://whitehousewhispers.com/45-of-russians-believe-shadowy-group-controls-humanity/

 2. Dat zou mij niet verwonderen. Ik weet het is mosterd na de maaltijd, maar het was mijn eerste reactie toen ik de uitslag vernam ” als ze maar niet gepoterd hebben”. Waarschijnlijk zijn ze in het land B komen kijken hoe dat moet.

 3. Had zo een referendum in België plaatsgevonden dan was er zeker een vervalsing gebeurt maar of het in Schotland ook zo is zou me niet verwonderen maar ik heb toch mijn twijfels

 4. In Vlaanderen is er geen brede steun voor onafhankelijkheid, laat staan in gans België. Het zou dus geldverspilling worden, zonder vervalsing.

Reacties zijn gesloten.