8 gedachten over “Van een trotse Nederlander

  1. Waarom moet een autochtoon bij een reactie steeds weer de woorden “ik ben (zeker) geen racist, maar…” gebruiken. Misschien zou het beter zijn :”Als realist,…”.
    De vrees voor de linkse gatlikkers zit er duidelijk ingebakken.

  2. Dat is een man met ballen aan zijn lijf, zelf zetten wij ook geen voet meer binnen bij Hema, simpel als pompwater.

  3. Ik wel en niet te beroerd om dat ook toe te geven. Geen racist uit principe, wel een racist uit ervaring. Enfin, je moet toch écht een slag van de masochistische molen hebben gekregen om, het palmares van die criminele, gewelddadige, opruiende, parasitaire bruinzakken in aanmerking genomen, er géén racistische gevoelens voor te koesteren.

  4. Racisme heeft zijn oorspronkelijke betekenis verloren . Ik zou die duiding als een eretittel beschouwen zoals “verzetstrijder , of verlosser” In mijn opvoeding werd meermaals benadrukt dat het volledig fout is ,vooroordelen te koesteren enkel en alleen omdat de huid anders gekleurd is of naargelang zijn afkomst . De enigste manier om een gezond oordeel te vormen zijn ” wat hij doet , hoe hij het doet en waarom hij het doet ” dan je , bij een beetje nadenken , vanzelf racist of verzetstrijder . Wij kunnen niet akkoord gaan met een , ons opgedrongen cultuur en een volk waar wij niets mee te maken hebben. Zij horen thuis in hun eigen land ! Zij hebben ons niets te bieden en hebben geen aandeel in een verbetering van onze samenleving . Zij bezorgen ons een overlast door hun agressief gedrag . Zij vormen een staat in een staat door hun apartheidspolitiek , zijn enorm vlug gekwetst en eisen van alles en nog wat . Als ge dan als “originele” heel die troep niet echt sympathiek vind en durft kritiek te uiten , dan krijg je van de meest correcten de stempel van “Racist”
    Ik ben “””Racist”””” en ben er “””fier””” over . Ik wens behoud van mijn eigen cultuur en samenleving . Ik heb zelfs een eigen “God” Hun God en bijhorende cultuur kunnen ze in hun ( ge weet wel waar) steken

Reacties zijn gesloten.