Welke levens doen er wel toe?

AI Courses Online - Software Godfather

2 miljoen Arabische levens in elk geval niet. Blanke levens ook niet vermits “zwart racisme” naar verluidt niet bestaat.

De hypocrisie van de Black Lives Matter (BLM) beweging is verbazingwekkend. BLM en de schreeuwlelijke volgelingen jagen iedereen weg van het podium die menen dat àlle levens belangrijk zijn. Ongeacht hun huidskleur. In het BLM-wereldje is de huidpigmentatie bepalend, zoals trouwens het geval is bij alle racisten. Terwijl zij zich focussen op zgn. racistische politie-agenten en “white privilege”, negeren ze de georganiseerde massamoord op licht- tot donkergetinte mensen door een regering die theatraal “op een knie” gaat zitten voor een ex-crimineel, intussen zalig verklaard door poco politici en media. Degenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van Floyd zullen ongetwijfeld in de gevangenis belanden, maar dit zal de opgeklopte woede en resulterend geweld – dat in zijn naam is gepleegd – niet onderdrukken. Wat bovendien in heel het wereldgebeuren compleet doodgezwegen wordt zijn de dagelijkse plaasmoorden in Zuid-Afrika, waar blanken vrij wild verklaard werden, waar deze zich met tralies, honden, alarmsystemen, veiligheidsdiensten én wapens moet beveiligen wil men de nacht door geraken of het werk op de boerderij laten doorgaan.

De sleutelgatvisie van de huidige identiteit-geobsedeerde beweging verhindert het zicht op een dodelijker en gemener tegenstander: de neoliberale staat.

De georganiseerde moord op meer dan twee miljoen Arabieren in Irak, Syrië en Libië – meer dan een miljoen in Irak, 600.000 in Syrië, en 30.000 in Libië – wordt niet eens waargenomen op de BLM en identeitsideologische radar, evenmin de genocide op blanken in Zuid-Afrika.

Barack Obama verstikte de anti-oorlogsbeweging die rond Bush’ invasies van Afghanistan en Irak ontstaan waren, waardoor duidelijk werd dat een groot gedeelte van het politieke activisme gebaseerd was op partijpolitieke lijnen. Anti-oorlogsactivisten en veteranen van de Vietnamoorlog beschuldigden zowel Republikeinen als Democraten van oorlogsmisdaden. Eisenhower, JFK, Johnson, Nixon – zowel Democraten als Republikeinen – zijn verantwoordelijk voor de moord op meer dan 3 miljoen Vietnamezen, Cambodjanen en Laotianen.

Obama en zijn minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor het bewapenen van moorddadige jihadi-huurlingen in Syrië en hun soortgenoten in Libië. Dit laatste leidde tot kwaadaardig racisme van Arabische Libiërs tegen zwarte Afrikaanse gastarbeiders en vluchtelingen.

In Syrië financierde Obama’s CIA huurlingen, voorzag hen van wapens, met het doel de regering van Bashar al-Assad omver te werpen. De illegale poging door het Amerikaanse leger om I.S. in Syrië te verslaan – een psywar operatie, door het Pentagon op touw gezet in bezet Irak – resulteerde in een verdere destabilisatie van Syrië en doodde tienduizenden onschuldige burgers.

De neoliberale elite is geobsedeerd door het omverwerpen en vernietigen van naties die zich verzetten tegen de dominantie van het IMF en de Wereldbank en de “structurele aanpassings”plannen die banksters en globalistische organisaties willen opdringen.

Identiteit is geen reden of signaal – allen die zich verzetten, ongeacht huidskleur en etniciteit, moeten worden opgejaagd en uitgeschakeld, zoals Muammar Gaddafi, toen hij bekend maakte dat hij van plan was de Libische olie niet langer in US dollars te verkopen en een eigen Afrikaanse gouden dinar in het leven ging roepen.

Iraks dictator, Saddam Hussein, werd niet afgezet en geëxecuteerd omdat hij de VSA bedreigde met massavernietigingswapens, zoals de belachelijke aantijgingen door Bush neocons luidden. Saddam, een CIA-pion in een complot om generaal Abd al-Karim Qasim te vermoorden in 1959, was een vertrouwde aanwinst totdat hij buiten de lijntjes kleurde, net zoals een andere CIA-pion in Panama, aan de andere kant van de wereld, Manuel Noriega.

De Israëli’s, die veel politieke invloed hebben in het Congress en het Witte Huis, eisten Saddam Hoesseins uitschakeling, niet alleen voor zijn steun aan de Palestijnen maar ook omdat een natie met een pan-Arabist aan het roer voor hen onaanvaardbaar was.

Dit geldt eveneens voor Syrië. ‘s Lands bestuur door de dynastie al-Assad en de Ba’ath partij verkondigde een pan-Arabisch wereldbeeld en dit was onaanvaardbaar voor Israël en de Verenigde Staten.

De geheime en illegale oorlog van de VS en Israël in Syrië heeft niets te maken met de mensenrechten, zoals beweerd wordt. Het doel is

  • om elke weerstand tegen het Israëlische expansionisme te vernietigen,
  • pan-Arabisme om te zetten in een islamitische beweging die gemakkelijker kan worden geradicaliseerd en als zodanig gemakkelijk kan worden verketterd,
  • het Midden-Oosten balkaniseren langs etnische en religieuze lijnen
  • waardoor de realisatie gevormd wordt van Zbigniew Brzezinski’s credo om een imperialistische geostrategie te verwezenlijken, m.n. “samenspanning voorkomen, afhankelijkheid der vazallen blijvend maken, schatplichtigen een voorkeurbehandeling geven en het ten allen prijze verhinderen dat barbaren samen kunnen komen… ”

Alleen politiek opportuun en nuttige (lees: uitbuitbare) “barbaren” (zoals ze worden beschouwd door de heersende elite, ongeacht hun valse retoriek) zal worden toegestaan om te protesteren en gerechtigheid te eisen. BLM racisme, de absurde eis dat blanken op hun knieën gaan zitten als vorm van raciale onderwerping en de criminele gevolgen zoals plundering, vernieling en brandstichting van steden in de naam van George Floyd hebben geen alarmbellen doen rinkelen bij de Raad van Buitenlandse Betrekkingen, de Trilaterale Commissie, de Federal Reserve en de institutionele denktanks. De Milwaukee politie is niet een duivels monster. De federale overheid en haar plichtigen, samen met de banksters, zijn de ware aanstichters van gewelddadige conflicten en politieke polarisatie.

BLM vertegenwoordigt de voorhoede van een poging om de Amerikanen- en bij uitbreiding de Europeanen – te verdelen langs raciale en politieke lijnen, waardoor ras-, resp. identiteits’barbaren’ ver weg gehouden worden van meer kritieke problemen – belangrijker voor de elite – zoals de vrije hand op het plunderen van bodemschatten, mineralen, olie… en zodanig miljarden mensen blijvend verarmen… Iets waar de elite geen minuut hun slaap voor zal laten vermits het klootjesvolk slechts beschouwd wordt als overbodige eters en een hindernis op hun pad naar de totale dominatie, naar onbeperkte rijkdom en tot het straffeloos doden van iedereen die daarbij in hun weg staat.

We vermeldden boven in de eerste zin “slechts” 2 miljoen Arabische levens. Daar bovenop komen de “barbaren” elders in de wereld, zoals de moord op miljoenen mensen in het Midden-Oosten, Azië, Zuid- en Midden-Amerika in de afgelopen decennia door een psychopathische elite en haar zakelijke huurlingen (… bondgenoten!). Hun slachtoffers zijn slechts een voetnoot – of zelfs dat niet – in de geschiedenis.

Het is droevig vast te stellen dat er geen aandacht geschonken wordt aan de achtergrond van BLM, hoe deze de elite “dient” door het wegkijken of domweg niet willen weten van het échte probleem, de grenzeloze neoliberale greep naar de macht, die ons allemaal – blank, zwart, geel, bruin – uitbuit en behandelt als inruilbare, resp. overbodige, lijfeigenen. .(…)

Eén gedachte over “Welke levens doen er wel toe?

Reacties zijn gesloten.