We passen ons aan

Afbeeldingsresultaat voor c teamOpmars met hoofddoeken

De islam weer een kleine overwinning behaald in zijn mars door de instellingen. De moslims zijn erin geslaagd voor het eerst een vrouw met een hoofddoek in de gemeenteraad van Aalst binnen te loodsen. Het gaat stap voor stap, maar wel altijd in dezelfde richting…

Michel Van Brempt van het Vlaams Belang reageerde daarop door een groot kruisbeeld voor zich te zetten. “Vandaag verwelkomen we het eerste gemeenteraadslid met een hoofddoek,” zegde hij, “binnen twee decennia zullen we het laatste gemeenteraadslid zonder hoofddoek uitzwaaien. Socialisten en liberalen hebben zo hard gevochten om alle religieuze symbolen te verwijderen, maar met de hoofddoek hebben ze geen probleem. Dag laïciteit, religie is terug.”

De moslima die blote haren onzedig vindt, is Fatima Yildiz. Ze zetelt voor de Groenen. Overigens mag zij niet verward worden met die andere Fatima Yildiz, die voor de CD&V in de provincieraad van Limburg en de gemeenteraad van Gent zetelt.

Waarvoor stond die C in CD&V ook alweer? “Kalifaat” kan het niet zijn, want dat wordt met K geschreven. Of is het “Collaboratie?” Dit keer met de islamitische bezetters. De Fatima van CD&V begon pas een hoofddoek te dragen toen zij al 59 was. De Fatima van de Groenen in Aalst is veel jonger.

Afbeeldingsresultaat voor marc jorisMarc Joris

4 gedachten over “We passen ons aan

  1. De moslima die blote haren onzedig vindt, is Fatima Yildiz. Allee ! …Fatima blote haren onzedig ?? Ik kan nog begrijpen dat ge met uw blote tetten in de raad zou zetelen dat zouden wij zelfs onzedig vinden…. maar met blote haren ?? Het zijn natuurlijk weer de sprookjesbelievers van Groen , maar de rest zal wel volgen….Wanneer Homans met burka ?

  2. Ik vernam zojuist bij de HLN dat Jupiler alcoholvrij bier gaat produceren .
    Wanneer halal varkenvlees voor onze zonnebankbroeders want cotteletjes zijn erg lekker. Ik heb er zojuist nog van genoten

    • Beste Rene,
      Jupiler NA (alcoholvrij) is hier sinds jaren in de handel. Aangezien ik in combinatie met mijn medicatie geen alcohol mag drinken, drink ik Jupiler NA al enige jaren. Niet dat ik een halal fan ben, maar voor goed alcoholvrij bier moet je in Duitsland of Oostenrijk zijn.

  3. Och “we passen ons aan” We zullen wel moeten !! Ik ben geboren in 1944 het laatste jaar van WOII Daarna de Korea-oorlog , de Vietnam oorlog , de Iraakse oorlog de Palestijnse oorlog , de koude oorlog , Nu de oorlog in Syrie . Oorlog , Oorlog en nog eens Oorlog , Heel de geschiedenis door sedert het ontstaan van den mensch . Maar nog nooit ofte nooit en dat is uniek in de wereldgeschiedenis kreeg de toekomstige vijand zoveel pampers , tutters en aandacht als heden ten dage .

Reacties zijn gesloten.