We passen ons aan

Afbeeldingsresultaat voor dhimmiBurgemeester van de Brusselse gemeente Sint-Agatha-Berchem, Joël Riguelle (CDH), gaf bevel afbeeldingen van bikinischoonheden op kermisattracties te overplakken…  ‘als voorbereiding voor een betere samenleving, de levenskwaliteit te bevorderen, de veiligheid te verzekeren, de solidariteit te organiseren en om de toekomst en die van onze kinderen voor te bereiden.”

Als uitsmijter: “de rol van de overheid moet gedoseerd worden”.  Zonder enige twijfel behoort het overplakken van kermisattracties een aanloop tot een juiste dosering.  In afwachting van… een totale afschaffing van het volksvermaak van ongelovigen.

Goe bezig!

 

 

5 gedachten over “We passen ons aan

  1. In het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 moeten dergelijke volksverraders al een pré electoraal seintje geven aan hun kiespubliek. Wat mij betreft mogen ze hem hangen.

    • Ophangen… ja, maar dan wél aan z’n enkels, beste Walter F, want aan aan hals, gaat “het” véél tè vlug.
      Dat er dan, mettertijd toch sterven aanbreekt, (door de druk van de ingewanden op het middenrif) is onze schuld niet, maar we zullen tenslotte toch zijn langzaam stikken kunnen meemaken zoals in een thriller.

      • Victor, geef me een seintje want dat heugelijk gegeven wil ik niet missen…..Heerlijk.

Reacties zijn gesloten.