Wat zouden we moeten beginnen zonder…

Afbeeldingsresultaat voor african invasion of europe

Allemaal tezamen: “We shall overcome”

Deze video “Een dag zonder immigranten” van de VN organisatie voor migratie moet duidelijk maken dat zonder immigranten

 • we naar stomme films zouden moeten kijken
 • de bussen niet rijden
 • restaurants moeten sluiten
 • beroemde musici niet kunnen optreden
 • er een tekort aan artsen zal zijn

Hier ziet u William Lacy Swing, directeur generaal van de importindustrie, die Merkel de hemel in prijst en die op het World Economic Forum in Davos pleit voor méér migratie uit Afrika naar Europa.   Want,  zo stelt  hij, het is nu eenmaal een feit dat de Europese bevolking uitsterft en dat er te veel pensioenredders in Afrika rondlopen.  Logisch toch dat die naar Europa komen om ons te ondersteunen?   Communicerende vaten.

En als klap op de vuurpijl heeft hij dé oplossing om illegale immigratie tegen te gaan: maak ze gewoon legaal.  Verneem meer…

 

 

 

9 gedachten over “Wat zouden we moeten beginnen zonder…

 1. Gelukkig kan onze poco-persmeute het nog zonder immigranten.
  Zij moeten de snoepreisjes, lekkere borrels en exquise maaltijden niet delen met halal etende en muntthee drinkende collega’s.

 2. Is die idioot in behandeling???
  Ook wij prijzen merkel en die EU troep de hemel in, jammer dat ze er nog steeds niet zijn aangekomen, ha ha ha ha .
  Ik zou niet met die idioot aan een tafel willen zitten, stel je voor dat hij een mes in de hand heeft…..
  zou er nergens een cel vrij zijn in een psychiatrische instelling???

 3. ‘A day without migrants’ nog tot daar, maar als dat langer duurt: de meeste advocaten zonder werk, politiediensten gehalveerd, bijna lege gevangenissen en de cipiers naar huis. De prijzen van onroerend goed omlaag en huisjesmelkers zonder inkomsten, de linkse partijen gehalveerd en Groen!-politici terug aan ‘den dop’. De handel in veiligheidsdeuren, alarminstallaties en wapens zakt in. 90% minder werkgelegenheid in de sociale diensten en geen straathoekwerkers meer en tot overmaat van ramp: als het Trump-bashen is afgelopen hebben de media 50% minder nieuws.

 4. Leuk zeg, een ganse dag geen overlast of aanrandingen, geen nutteloze en geldverslindende processen ivm verblijfsvergunningen, geen gebleit over racisme! Doen. Een eeuw zonder migratie.

 5. Dat de Europese bevolking uitsterft? Hoe zou dat nu komen?

  Enkele dagen geleden zag ik op de Afspraak, een mijnheer die kwam spreken over stoute Trump. Die was zo stout dat hij zelfs het leven van duizenden vrouwen in gevaar bracht. Waarom? Gewoon door abortus te willen terug schroeven.

  Ik scheelde van mening met het heerschap. Ik zag een gevaar voor het leven van die duizenden, die het ongeluk hadden om nog in de baarmoeder van hun moeder te zitten.

 6. Wat zou er gebeuren zonder getaande broeders…
  Geen aanrandingen noch verkrachtingen meer . Terrorisme , wat is dat ? O ! ja maar dat is lang geleden Veel minder inbraken en gewelddaden. Zwarte Piet wordt in ere hersteld . Gutmenschen werken nu om hun behoeftige landgenoten te
  helpen . Partite Groen heeft geen reden meer om te bestaan en wordt een vriendenkring met spaarkaske . De leden van de partite socialist , zijn gemakkelijk te herkennen door het schaamrood op hun wangen . De pensioentjes gaan omhoog. Bart De Wever wordt terug dikker . De Politie verveelt zich en draait met hun duimen , ze vragen zich af , wanneer wordt er nog eens gestolen . Verschillende gevangenissen worden omgebouwd tot rusthuizen voor bejaarden, wegens gebrek aan misdadigers. Indien Swingende William Lacy zijn zin krijgtzal het tegenovergestelde gebeuren ….BDW vermagert zienderogen enz enz

Reacties zijn gesloten.