Wat kunnen we nog geloven?

Bronzen buste en ingelijste prent van Hippocrates - Catawiki

Ärtze für Aufklärung is een initiatief van vier onafhankelijke Duitse artsen, Walter Weber, Heiko Schöning, Olav Müller en Marc Fiddike. Hun motief: de eed die ze als arts gezworen hebben.

Zij willen Duitsland en de wereld waarschuwen voor de wereldwijde coronazwendel waarin we ons op dit moment bevinden. Ze maken duidelijk waarom deze maatregelen irrationeel en gevaarlijk zijn, een politieke agenda dienen en willen zelfs een oppositie vormen om zo Duitsland te behoeden voor een ramp.

Op dit moment worden ze, naast 120 wetenschappers ook door ruim 1.000 andere artsen, experts en specialisten uit het land gesteund.   Ze staan er allemaal met naam en toenaam bij. Deze lijst blijft met de dag groeien. Ze beweren, geloven ten stelligste, dat de coronacrisis misbruikt is en er grote misdaad van de regering tegen de burgers is begaan. En dit zijn niet zomaar even wat mensen. Dit zijn honderden huisartsen, specialisten en experts door het hele land heen. Ze staan achter de conclusie dat de regering een misdrijf tegen hen heeft gepleegd. Samen hebben ze een krant gemaakt met een oplage van ruim 300.000.

Bevindingen van experts en artsen over COVID19 worden door de media en de politiek genegeerd en zelfs weggezet als complottheorieën en ja, zelfs als extreem rechts.
Ook wetenschappers worden aan de kant gezet en gecensureerd door de media.

Dr. Heiko Schöning:

  • “Het “coronavirus” virus van dit jaar, het SARS-CoV2,valt onder de seizoensgebonden griepvirussen. En dat is goed nieuws! De maatregelen die wij allemaal beleven hebben NIETS met het bestrijden van dit virus te maken.”
  • “Maar het slechte nieuws is dat het land in staat van angst leeft. We hebben niet de pest.. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we middenin een wereldwijde misdaad zitten.”
  • “Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel. Als bewijsvoering hebben wij uitvoerige interviews afgelegd met o.a. Wodarg, maar nog veel meer. U kunt alles in .pdf downloaden.”

Aan het woord: dr. Walter Weber:

Meer info bij: https://www.ärzte-für-aufklärung.de/

Bij Café Weltschmerz wordt hetzelfde thema behandeld: “misbruik”, m.n. politieke beslissingen die op wetenschappelijke inzichten – die er niet waren of zijn – gebaseerd werden.

4 gedachten over “Wat kunnen we nog geloven?

  1. Ook in onland B. worden de overlijdens in vraag gesteld, en wanneer een waarheid naar de oppervlakte komt , vrees ik voor een tweede pandemie.

  2. Natuurlijk zullen ze een 2de uibraak faken.waarom komt dit niet op VTM of VRT nieuws ze weten dat ze verkeerd zijn onze EXPERTEN die media geil zijn.Waarom geen debatten met verschillende virologen alleen maar droogstoppels zoals de gucht en van ranst en nu nog van damme een vaccinoloog.Sciensano-topman Steven Van Gucht kan alleen maar cijfers geven en dan maakt die nog flaters zoals dat in st.-truiden weer een opflakkering was,snel gaf hij de schuld aan Sciensano.

  3. In de middeleeuwen isoleerde men de zieken,nu opteert men om onze ganse economie kapot te maken en de groep aan te pakken i.p.v de discussie aan te gaan.
    Prachtig vond ik de woorden van de professor dat gezondheidszorg bestaat uit 3 factoren(fysisch,mentaal en sociaal)waarvan de betekenis werd beperkt tot de 1ste factor,van de andere 2 factoren was geen sprake,dank zij de experts!!!
    Mvg

Reacties zijn gesloten.