Wat Europa kan leren…

… van asielbeleid van Amerika en Australië

Aan het afschuifgedrag waaraan Europese landen zich schuldig maken, moet een einde komen. Er zullen minder bootvluchtelingen zijn als de asielprocedure alleen nog elders kan worden gestart. Daartoe moet zich een stabiele Afrikaanse middenklasse ontwikkelen. Lees verder…

1 gedachte op “Wat Europa kan leren…

 1. Een reeks bruggetjes waaruit blijkt dat de VSA zeker niet het goede voorbeeld zijn, waarvan te leren valt, wel integendeel. Het gaat daar ook om een door de “overheid” mee georganiseerde invasie, zoals in de EUSSR.

  http://www.thenewamerican.com/reviews/opinion/item/18524-the-illegal-immigration-invasion
  https://www.stormfront.org/truth_at_last/archives/immigrat.htm
  http://www.rense.com/general80/stary.htm
  https://www.youtube.com/watch?v=pCYls-KsfJc (=met video!!)
  http://newobserveronline.com/third-world-economic-decline-stares-us-face-nonwhite-immigration-invasion-floods-country/
  http://www.nytimes.com/2013/09/24/us/immigrant-population-shows-signs-of-growth-estimates-show.html?_r=0 (=aantal illegalen!!)
  Over de regularisatie :
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/9832508/11-million-illegal-immigrants-could-be-offered-amnesty-pathway-in-US.html
  Zowel in de VSA als in de EUSSR is de “immigratie” een massavernietigingswapen dat ingezet wordt tegen de blanken.
  Zolang dat de grenzen een zeef zijn, en “illegalen” weten dat ze hier rechten hebben, zonder plichten, zullen ze blijven betalen om naar hier te komen.
  (het zijn immers alleen diegenen die geld hebben die de overtocht kunnen wagen!!).
  Het probleem is dan ook niet de “illegalen”, maar de verraders in het Westen die niet alleen de deuren vierkant open zetten, maar ook alle verzet in de kiem smoren via de “haatmisdrijven”. Verraders, het moet voor de zoveelste maal gezegd worden, die verkozen worden door een laf en kruiperig klootjesvolk.

Reacties zijn gesloten.