Wat baten kaars en bril…

We zijn niet goed bezig. We realiseren ons niet dat zelfs de derde generatie nog altijd heimwee heeft naar het thuisland. Het wordt niet doorbroken omdat we subsidies geven aan de verkeerde mensen… Inderdaad! Met dat geld worden boetes betaald van Marokkaanse jongeren… Als de problemen opgelost geraken, dan hebben bepaalde welzijnwerkers geen baan meer. Vandaar dat ze liefst niet opgelost worden. En dat gaat z’n gangetje, al decennia. Alles wordt gebagatelliseerd.

We vergelijken àndere minderheden met hen, gepriviligeerde minderheden want zij hoorden vroeger tot het Nederlandse territorium en de Chinezen, ach, je hebt er geen last van maar zij horen wel tot de maffia… Marokkanen daarentegen…

Kijken! Als zelfs Marokkanen menen dat wij niet goed bezig zijn…

1 gedachte op “Wat baten kaars en bril…

  1. Voor mezelf is dit interview heel herkenbaar, toch nog even dit Marokkanen uit Casablanca hebben een totaal andere mentaliteit dan Berbers, berbers zijn het uitschot onder de Marokkanen, het zijn rovers onder hun eigen bevolking , en hasj telers., armoezaaiers die met crimineel geld heel der wijken konden opkopen financierders van dubieuze moskees , wapen en religie handel, terrorisme ,refugees., netwerk.

Reacties zijn gesloten.