2 gedachten over “Wat baten kaars en bril…

 1. wat ben ik blij dat ik als goeien burger veel in’t zwart deed ,
  zo heb ik nog ‘n potje opzij !

 2. De N-BA weet maar al te goed wat er gebeurt met betrekking op de “”miljardentransfers”. Van een verraderspartij die N-BA is, kan en mag men niets anders verwachten dat ze niet alleen de ogen sluit voor, maar op de koop toe actief meewerkt aan de “plundering” van Vlaanderen.(in dienst van de belgische bezetter!!).
  Intussen is het begrotingstekort opgelopen tot 3.2 miljard euro, volgens de officiële berichten althans. Volgens niet officiële berichten ligt het tekort nog een pak hoger.
  De oplossing die de ronde doet, bestaat erin de belastingen nog meer te verhogen.
  Dit betekent dat het vooral de werkende en belasting betalende Vlamingen zijn, die geviseerd zullen worden. Zoals gewoonlijk.
  Eens te meer, en dit tot in den treure, dienen we vast te stellen dat een meerderheid van de bevolking in Vlaanderen stemt voor die plundering.
  Het gaat hier dan wel om een meerderheid die weinig of geen belastingen betaalt,
  en die zich via de “democratie” in andermans zakken stemt!!
  https://mises.org/library/immorality-democratic-voting
  met citaat :
  “The sad fact is that this is exactly what our political system — democracy — is all about. It is a system where the masses, those with less money than the minority group that has great wealth, vote for politicians who offer to take money from the wealthy minority and redistribute it to them in return for giving the politician their votes. “(=einde citaat)
  Wat de “rijken” betreft in het citaat, gaat het in werkelijk om de “middenklasse” , want zoals Bart Somers ooit verklaarde in Leuven tijdens een “kopstukkendebat”:
  “de rijken betalen geen belastingen, iedereen weet dat toch!!.”
  De voormelde plundering is niet het enige probleem en gevaar voor Vlaanderen.
  De internationale financiële en economische crisis met de negatieve interestvoeten, oplopende inflatie, en de oorlog tegen het contant geld, betekent op de koop nog een groter gevaar voor de spaargelden van de Vlamingen. Het gaat hier om een bedrag van ruim 250 miljard euro waarvan de “plunderaars” wakker liggen!!
  We worden dan ook op alle fronten aangevallen en geplunderd.

Reacties zijn gesloten.