Waarom heeft een ‘jongere’ een betonschaar op zak?

Door Marokkaanse jongeren ernstig mishandelde homoseksuelen Arnhem doen hun verhaal.
Opgepakte verdachte slechts 14 jaar oud (‘jongen’, volgens inclusieve media)

Volgens slachtoffers Ronnie en Jasper zelf zijn ze zaterdagnacht in Arnhem door ‘Marokkaanse jongens’ in elkaar geslagen, met een betonschaar(!), omdat de twee geliefden hand in hand liepen. Een hate crime dus, gericht tegen hun homoseksuele geaardheid. De politie heeft inmiddels twee verdachten opgepakt, één van de verdachten is pas 14 jaar oud.

Homobelangenvereniging COC afdeling Midden-Gelderland noemt het “afschuwelijk” maar “elk weekend is het wel ergens raak”.  Lees verder…

7 gedachten over “Waarom heeft een ‘jongere’ een betonschaar op zak?

 1. Militairen wordt afgeraden niet in uniform over straat te lopen als dat niet nodig is. Misschien zouden de homo bewegingen de raad moeten geven aan homo’s en lesbiennes om niet hand in hand over straat te lopen. ‘t Is maar een idee, waarmee ik de aanslag van de moslims niet minimaliseer of goedpraat hé.

 2. Waarom heeft een ‘jongere’ een betonschaar op zak? Om beton te knippen zeker !
  Vermoedelijk een vakkracht op weg naar zijn werk toen hij werd lastiggevallen door homo’s die hem verweten een hetero te zijn

 3. De islam heeft er ook deze keer niets, maar dan ook niets mee te maken. Iedere rechtgegaarde (sic) democraat heeft in de snuit (en in het snot) dat we hier te maken hebben met twee eenzame wolven afkomstig uit het Atlasgebergte. Deze wolven hadden daar nog nooit twee mannen (of twee vrouwen) hand in hand op het bergpad zien lopen. Eenzame wolven, ver weg uit hun biotoop, kunnen toch zo verward reageren. Bovendien waren ze in hun thuisland niet gewoon met een betonschaar op een ordentelijke manier om te gaan. De westerse maatschappij wordt geacht dergelijke eenzame wolven beter te omkaderen en tegemoet te treden in hun “ontwikkeling”.

 4. Volgens hun advocaat hebben ze een betonschaar nodig om zich te verdedigen tegen aanvallende homo’s

 5. En wat doen de Nederlandse politici? Ze roepen op om hand in hand te wandelen en gaven meteen het voorbeeld. Als je het mij vraagt hebben ze het onderscheidingsvermogen tussen wat goed is en ridicuul totaal verloren.

  Vooraleer iemand mij verdenkt dat ik propaganda maak voor het afranselen van mensen: ik ben daar totaal tegen, maar… in het Antwerps Stadspark liep/loopt het tentoon spreiden van homo-geaardheid de spuigaten uit. Tippelen, rondvliegende condooms, zonder schroom copuleren en andere activiteiten tussen de bosjes waren/zijn dagelijkse kost. En ik denk niet dat commissaris Serge Muyters daar even hard optreedt als destijds tegen de hoeren aan het Atheneum.
  Gaat de volgende mop al niet jaren rond: wandelaars beklaagden zich bij twee politie agenten die rondwandelden in het park. Antwoord: dan moeten jullie uit ons park wegblijven.
  Goed, ik wil maar zeggen dat liefhebbers van de herenliefde in het stadspark, met de regelmaat van de klok, al jaren een rammeling krijgen. Pathologische verschijnselen tot systeem verheffen heeft soms gevolgen.

Reacties zijn gesloten.