Waar of niet waar?

Afbeeldingsresultaat voor phantasy cartoonHet was enige tijd stil in de poco pers rond de vervloeking van Assad.  Sinds twee dagen echter mag en moet iedere poco journalist zijn verontwaardiging uiten over de foltermethodes van Assads regime.  Zonder enig bewijs, behalve van zgn. getuigen, waarvan niemand kan nagaan of zij de waarheid vertellen.  Amnesty International maakte een video met hun eigen versie wat er waarschijnlijk, misschien, wellicht, allicht, volgens geruchten, volgens getuigen, zonder enige twijfel…gebeurd is.

Wij kunnen de zgn. feiten noch verifiëren, noch controleren of de getuigen geloofwaardig zijn.  Er bestaat immers geen bewijs.  Tenzij dat wat de poco media ‘bewijs’ noemen.  Een filmpje dat naar verluidt de realiteit moet uitbeelden… bij gebrek aan bewijs!

Wat de Vranckxen van deze wereld zonder ‘gerede twijfel’ en met passende theatrale verontwaardiging bevestigen, want – zo stelt Vranckx – hij heeft een studie gemaakt van interviews met Assad en hij kan uit zijn lichaamstaal afleiden wanneer Assad de waarheid geweld aandoet.  Wat bij de nullenzender en consoorten uiteraard nooit ofte nimmer zal voorkomen.

 

18 gedachten over “Waar of niet waar?

 1. Onbewijsbare misdaden in het nieuws brengen om de veel grotere bewijsbare misdaden van ISIS te verantwoorden of zelfs goed te praten?

 2. Van Assad geen enkel goed woord. Hij was de enige islamitische president die ook andere godsdiensten toeliet.De christenen konden er in vrede leven. Maar dat stond de islamieten niet aan en ze voerden oorlog tegen Assad.En natuurlijk gans de wereld was met de islamieten mee, tegen een Assad.
  Zoals nu de ganse wereld tegen Trump is.En de linkse pers die natuurlijk de strijd aanvoert en leidt. Men mag toch niet voor het eigen volk zijn,men moet modern zijn en voor de moslims zijn. Dan is men pas een goeien.

 3. Het zoveelste dogma van de Linkse Kerk, ondertussen hebben ze al meer dogma’s dan de Roomse kerk.

 4. Ik ben echt blij dat wij,in tegenstelling met vroeger,via internet, beide zijden van het verhaal kunnen checken.
  Ik ben overtuigd van het feit dat “één maand zonder informatie via MSM maar alleen via internet”veel mensen er zou van overtuigen dat ze dagelijks belazerd worden(of waren) door de gekleurde media.
  Indien men zich,via internet,op een zo breed mogelijk basis informeert,is de kans op desinformatie veel kleiner dan via de MSM.
  Het feit dat zelfs gewaardeerde filosofen zoals Sanctorum,mede door een onderliggend misprijzen van bepaalde personen, zich zo ongenuanceerd heeft uitgelaten,spreekt boekdelen.
  Het lijkt mij een beetje te gemakkelijk om achteraf,wanneer het fake news wordt vastgesteld,zich te verschuilen achter de misleiding via amnesty international.
  Ik maak mij bij dit alles de bedenking welke leugens we reeds in het verleden hebben moeten slikken en wat de gevolgen ervan zijn!!!

  Vriendelijke groeten.

 5. Vranckx gehoord in Terzake? Hij had bijna een afspraak voor een interview met Assad op zak. En aan wie had hij dat te danken? Juist, via de bemiddeling van het VB. Op het einde moet er toch wat mis zijn gegaan, door de controle van de veiligheidsdiensten in Syrië. En heeft hij zijn fel begeerd interview niet kunnen afnemen.
  Zijn uitleg volgde na het uitzenden van een recent interview met Assad door een interviewer van het VB. Zijn naam is mij ontgaan.
  Nadien was het grote vraagteken: hoe is het mogelijk dat het VB en FDW dit voor elkaar krijgen. Het antwoord op die vraag zal ik jullie besparen. Je kan ze zelf invullen.

  Persoonlijk denk ik dat FDW bij Assad raakt door de bemiddeling van pater Daniël Maes.

 6. Gelukkig “geloof” ik geen woord komende van dat gezeik van die parasiterende club amnesty nog, steeds zijn het ongeschoolden die wat staan te krijsen voor aandacht.
  Hoe komt het dat die zogenaamde vluchtelingen uit Syrië eenmaal hier jaarlijks op vakantie gaan naar…..Syrië? Blijkbaar is het dan toch niet zo slecht daar…..
  Laten wij maar snel de grenzen sluiten én bewaken zodat er niets met islamitische trekjes ons land binnen kan geraken want het brengt toch maar enkel veeeeeeeel ellende en geweld.
  Blijkbaar hebben die nietsnutten van amnesty veel tijd om dergelijke waardeloze tekenfilmpjes te maken……

 7. Geloof daar niets van ! Het zijn vertelsekens uit het het groot sprookjesboek van
  de linkse politiek …Duizenden en duizenden zouden worden afgeslacht maar ze blijven maar in grote getallen toestromen , dan moet ge dat toch voelen aan een vermindering van die Syrische fluchtelingen . Amnesty International
  die ons proberen te overtuigen met tekenfilmpjes en (vermoedelijke) acteurs
  >zoals dat verhaaltje van een dappere jongen die een meisje uit een kogelregen haalt, niet opgenomen in Syrie maar op Malta, door inderdaad een acteur<
  Amnesty Inter…zou beter eerst de verslagen eens lezen , van P. Daniel .
  Wij leven momenteel in een tijd met de keuze tussen , maar twee richtingen
  of je hecht geloof aan links of rechts ….die keuze is voor de weldenkende mens
  met gezond verstand en een profetische gave vlug gemaakt !
  Test jezelf . Ik beschik over gezond verstand …….Ik geloof "links"—Ik geloof rechts . De juiste keuze geeft recht op enkele fluchtelingen die jij enkele maanden moogt onderhouden

  • PS …de juiste keuze is bedoeld voor Golfbrekers-lezers
   met linkse sympathieen !!

 8. Enkele bewijzen dat “rechts” zonder twijfel het beste is !
  Wij geven met onze rechterhand een polleke
  Wij maken met onze rechterhand een kruisteken
  Wij wuiven naar onze familie, vrienden en kenissen met onze rechterhand
  Wij kussen de rechterhand van een dame
  Hoogwaardigheidsbekleders staan antijd rechts van de mindere soort
  IIs het geen grote eer als ge later op aan de rechterzijde van God moogt plaatsnemen .
  Het is geen toeval dat de naam “rechts” aan politieke gegeven werd ,
  Het VB , Le Pen enz enz . Ze zijn rechtlijnig en willen hun medemensen gelukkig en veilig zien en maken

  • @ Eddy,

   en die hoeveel? zal al evenmin in twijfel mogen worden getrokken als die 6 miljoen. Het zal worden strafbaar gesteld.
   Nochtans is twijfelen aan de doden van Pol Pot en Stalin een doodnormale zaak. Wie zou mij voor de rechtbank dagen als ik morgen loop te verkondigen dat Pol Pot geen 4 miljoen maar 2 miljoen slachtoffers maakte? En dat de 60 miljoen doden van Stalin fel overdreven is, dat je die minstens moet halveren naar 30 miljoen, of een kwart.

   • Wij zijn intussen op zoek gegaan naar meer ‘duiding’ die door Amnesty Int’l verspreid wordt. Deze zomer waren het nog 18.000… Lees het verslag van Pater Daniël en de documentatie die wij bijgevoegd hebben. Er is veel meer te vinden, maar als we dat allemaal moeten vermelden, dan zouden we een boek moeten schrijven over dit thema.

   • Mooi en zeer diplomatisch gesteld, Anna!
    Maar oh zo verstaanbaar voor wie het wil verstaan…

Reacties zijn gesloten.