Heeft absoluut niets met de islam te maken.

Omdat tijdens de ramadan aan ongelovigen eten uitgereikt werd, staken ‘vluchtelingen’ hun opvangplaats in brand.

 
Als we deze logica volgen dan zou de AfD moeten verboden worden in Merkelland.

Het dateert van 7 juni, middag, etenstijd.  26 gekwetsten en 10 miljoen schade.
Twee Nafri’s ‘Noord-Afrikaanse’ vluchtelingen staken hun onderkomen in de buurt van Düsseldorf in de fik.  Kwestie van Allahs voorgeschreven levensstijl af te dwingen.  Ze staan nu voor de rechtbank; vonnis wordt einde maart verwacht.

Getuigen hebben het over een schrikbewind.   Enkele bewoners vonden de brand “plezant en prima”.  RK-medewerkers bevestigen dagelijkse bedreigingen en geweld.
De aanklacht luidt “zware brandstichting”.  Volgens de procureur was de daad religieus gemotiveerd.  De twee Nafri’s zouden hun onderkomen uit woede aangestoken hebben omdat aan niet-moslims eten verstrekt werd.

Een sociale helper beschrijft de asielopvang als een plaats met “bandieten, psychopaten en kleine criminelen”.  De politie moest quasi om de dag uitrukken om de rust te doen weerkeren.  De dag voorafgaand aan de brand escaleerde de toestand: twee ‘vluchtelingen’ dreigden wegens de voedingsuitdeling met moord.

De gastvrije Merkellanders werden uitgescholden voor “Scheiß Deutsche“ en “Arschlöcher“, vergezeld van bedreigingen “we leggen de hal in de asse”, “we steken jullie in brand”, “we maken jullie allemaal kapot” ...  Zelfs de brave RK-medewerkers kregen er zo langzaam genoeg van.

De verwensingen werden zelfs niet door de brandstichters geuit.  Gelijkgezinden moeten geweten hebben wat er ging gebeuren want zij stonden met hun ingepakte bagage gereed om aan de vlammen te ontsnappen.   “Plezant en prima”, was hun commentaar.  Een RK-medewerker heeft sindsdien psychiatrische hulp nodig.

De beklaagden ontkennen alle schuld.  Spontane zelfontbranding ligt voor de hand.
OE24

4 gedachten over “Heeft absoluut niets met de islam te maken.

  1. Maar wat heb je tegen de graai cultuur? Gans de grote politieke partijen en vooral de socialisten hebben dat uit de grond gestampt. En Verhofstad, die graait mee, hij is toch een liberaal. En als voorzitter van zijn groep graait hij nog waarschijnlijk een beetje? meer mee dan de anderen.

  2. Ik begin samen met de Gutmenschen te twijfelen of die “Fluchtelingen” wel degelijk op zoek zijn naar liefde , begrip , veiligheid en een beter leven

Reacties zijn gesloten.