Waar het hart van vol is……

Aankondiging Freddy

In “de nieuwe gazet” van 21 mei lezen we dat niet minder dan 45% van onze gehele gevangenisbevolking nu uit moslims bestaat!

Wanneer men het procentuele aantal moslims in onze samenleving vergelijkt met het aantal dat zich blijkbaar niet weet te gedragen stemt dit wel tot nadenken.

Deze bijdrage deed ons denken aan wat blijkbaar vorige week is gebeurd in een BAR-TABAC van een Parijse voorstad.

Een Italiaan wandelde er binnen en kocht een kraslot van één Euro waarmede volgens de gemaakte publiciteit tot één miljoen Euro kon gewonnen worden.

Na zijn aankoop vervoegde hij er enkele vrienden en begon te krassen. Tot zijn verbazing bleek hij 10 Euro te hebben gewonnen. Op dat ogenblik belde iemand uit zijn geboortedorp in Italie om hem mede te delen dat er een huis was ingestort en er 10 doden te betreuren vielen. Wat een toeval dacht hij en deelde dit nieuws aan zijn vrienden mede.

Enkele minuten later kwam een Spanjaard binnengestapt en kocht eveneens een kraslot van één Euro. Ook hij begon te krassen en tot zijn verbazing won hij blijkbaar 100 Euro.
Enkele minuten later werd deze man opgebeld uit een Spaanse havenstad met de melding dat er een schip gezonken was en niet minder dan 100 personen het leven lieten!

Alle aanwezigen vonden dit vreemd en spraken van een samenloop van omstandigheden. Toen kwam er plots een Moslim binnen en schafte zich eveneens een kraslot aan waarop alle aanwezigen luidkeels begonnen te roepen “un million….un million”.

Na het lezen van de bijdrage in “de nieuwe gazet” zou het ons niet verwonderen dat bij een soortgelijke gebeurtenis zoals in Frankrijk men nu ook in ons land “één miljoen…één miljoen” zou beginnen te roepen.

Men zegge het voort…

1 gedachte op “Waar het hart van vol is……

  1. Wij moeten niet altijd een negatief oordeel hebben over onze moslimbroeders. Uit die cijfers 45 procent , blijkt dat zij belangrijke werkgevers zijn . Behalve het gevangeniswezen en zijn personeel pikken de advocaten , vooral de pro-deo’s een serieuse graankorrel mee . Niet te vergeten de enkelband-industrie , groeide uit van een klein bedrijfje tot een multinational . De politie , justitie moeten zich ook niet ongerust, maken , zij zullen nooit technisch werkloos worden , met dank aan onze vreemde import.

Reacties zijn gesloten.