De islamramp und kein Ende.

Wolf-in-Sheep

Als de massa blijf kiezen voor de loze beloften van geld, brood en spelen van deze catastrofale regering, gaan we dezelfde weg op als de ons omringende landen. Over de plas heeft de lakse houding van politie en gerecht onder de linkse regering de bevolking uitgeleverd aan de wolven in schaapskleren, waarvan de tieners en kinderen de grootste slachtoffer zijn van een pedo-schandaal in Oxford.

Een groep moslimmannen heeft tientallen meisjes seksueel misbruikt, gemarteld, geëxploiteerd en verhandeld. De jongste slachtoffers waren elf jaar oud. De mannen zochten hun prooi zorgvuldig uit, gebaseerd op twee criteria: ze moesten blank zijn, en geen moslim. Want hun religieus geïndoctrineerde opvoeding heeft ervoor gezorgd dat ze elfjarige kafirmeisjes simpelweg niet als mensen hoeven te beschouwen. Superhandig en het martelt een stuk fijner, zo zonder gewetensnood.

De onaangename doch correcte analyse van dit verschijnsel vindt u hier, in een opiniestuk van een imam. Ja, een imam.

Dat is nou spijtig voor de wegkijkers en goedpraters, die van “het is de armoede!” “Het is de discriminatie!” “Het is onze schuld dat we niet beter op onze elfjarige meisjes passen!”

Neen! ! !.

Het is het gif van de verdomde Religie van de Vrede, lieve mensen. Gelukkig bewijst de moeder van twee van de daders dit punt met haar uitspraken in de Daily Mail. De meisjes hadden namelijk gewoon met poppen moeten spelen op de leeftijd van elf jaar, in plaats van met de klabanii van haar zoontjes. Lieve jongens trouwens, en onschuldig want ze werden versierd door die hoeren. De meisjes reizen zelfstandig met de trein, stel je voor,  dan zijn ze toch ook oud genoeg om in seksuele slavernij te belanden. Ja toch?

Niemand hoeft medelijden met die hoeren van elf jaar te hebben, volgens ma, tenzij ze zelf spijt betuigen. Allrighty then, bedankt Groot-Emiratië, voor dit fraaie inkijkje in een samenleving die een paar stapjes voor ligt op het vastenland qua islamisering. Nu snel weer allemaal naar de berichtgeving over de Haagse moslimenclave “enkel voor turken” om dan met een kotszak snel terug over de plas te springen voor de laatste fait-divers, er komt geen einde aan:

In Woolrich, Londen, is een militair in een Help for Heroes T-shirt onthoofd door een tweetal Allah hu-Akbar schreeuwende lone wolves http://ejbron.wordpress.com/2013/05/22/39213/ Volgens getuigen gingen de belagers hun slachtoffer bijzonder driest met een hakmes te lijf. Het Britse tv-nieuws ITN stuurde exclusieve beelden rond van het drama, die een van de belagers tonen met een bloederig hakmes in een bebloede hand, terwijl hij roept: ‘Wij zweren bij Allah, de almachtige, dat wij nooit zullen ophouden tegen jullie te strijden! We moeten hen met gelijke munt betalen: oog om oog, tand om tand. Ik betreur dat vandaag vrouwen hiervan getuige moesten zijn, maar in ons land moeten onze vrouwen hetzelfde zien. Jullie zullen nooit veilig zijn. Verdrijf jullie regering, zij geven niets om jullie.’

Jihad Watch geeft inmiddels het stukje film dat door de mainstream-media uit de opnames weggesneden is.

UPDATE (video van de BBC): “The man shouted “Allah hu-Akbar!”

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DW8QsxWq8-s

1 gedachte op “De islamramp und kein Ende.

  1. Onze beschaving onze cultuur onze normen en waarden staan onder druk a.g.v. verraad gepleegd door de lafste verraders die rondlopen in ons land.
    Ver zoeken is niet nodig, ze zitten of liggen in die decadent dure slaapzalen ook wel senaat, parlement en voornamelijk EU barak genoemd.
    Hopelijk maken ze zelf aan den lijve eens mee wat onschuldige burgers moeten meemaken a.g.v. hun misdadig verraad.
    Nooit of te nimmer zullen wij die achterlijke gewelddadige waanzin op ons grondgebied tolereren noch respecteren, uitroeien is de boodschap iets wat sowieso zal plaatsvinden.

Reacties zijn gesloten.