Vrijheidstrijders Gerolf Annemans en Barbara Pas aan het woord

 Reyers Politiek 08.04.2014

Ik denk dat vrijheid het centrale begrip is, vrijheid om uw eigen grenzen te bepalen, uw eigen staat te bepalen, uw eigen centen te beheren. Dat is ook de inzet van de verkiezingen”

“Grenzen zijn bijna een taboe geworden”

“Wij kaarten nog altijd de problemen inzake immigratie op een zeer duidelijke manier aan en wij spreken waar andere partijen zwijgen”

“Vlaanderen is een onafhankelijke soevereine staat”

U kan de uitzending via dit bruggetje (her)bekijken.

 

5 gedachten over “Vrijheidstrijders Gerolf Annemans en Barbara Pas aan het woord

  1. Klaar kort en duidelijk dat is het Vlaams Belang en NVA is bijna het omgekeerde

  2. Persoonlijk vond ik het een heel sereen interview, waarmee ik bedoel dat ik me niet geërgerd heb aan de VRT moderater.,

  3. Vlaams Belang! Mag dit die begin van jul oorwinning wees! Mag dit die begin van ‘n onafhanklike Vlaamse Republiek wees!
    Op 7 Mei is dit verkiesingsdag in Suid-Afrika, maar dan stem die nasie “VOOR of TEGEN” Jacob Zuma. In September stem die blankes van Suid-Afrika “VOOR of TEGEN” ‘n onafhanklike, vrye Afrikaner Republiek. Ongelukkig het daar nog net 50 000 volksgenote (Boere-Afrikaners) vir VVK se verkiesing in September geregistreer. Ons het 1-miljoen stemme nodig, dus sal veel meer volksgenote moet registreer. (Ons volk is siek en sat vir skelm politieke leiers – soos F W de Klerk – wat ons land en ons eiendomme aan swart Marxistiese barbare weggee, daarom weier die meerderheid om aan enige verkiesing deel te neem).

Reacties zijn gesloten.