Vrijheid van meningsuiting? Humor?

bth_animated_camera flitsSmakeloos vandalisme, noemen wij dit.   Filip DW moet over een behoorlijk incasseringsvermogen beschikken.  Durf u even voor te stellen dat Maggie erop afgebeeld stond.  Oei, dat durven we niet.  Zelfs niet op een dubbeldekker.  Laten we het op een sos of een tjeef houden. De NMBS zou door een volgende onaangekondigde staking geplaagd worden.  Mét de steun van de vakbonden als uiting van verzet tégen de rechtse extremisten.

Permalink voor ingesloten afbeelding

 

4 gedachten over “Vrijheid van meningsuiting? Humor?

  1. Ondertussen wordt de vrijheid van meningsuiting in Zweden afgeschaft: geen kritiek meer op immigratie of islam, want immigratie is een mensenrecht. De centrumrechtse (!) coalitie die dit heeft goedgekeurd, kent blijkbaar het verschil niet tussen een immigrant en een volksverhuis.

  2. Dit is een tekeningske dat je niet op 1,2,3, plaatst. Er zal dus bij NMBS wel iemand een oogje hebben dichtgeknepen toen deze geplaatst werd. Alle dagen sta ik voor de bewaakte overweg, alle dagen zie ik de gehuurde NMBS treinstellen voorbij komen. Het is een schande hoe deze er uit zien. Dagelijks zie ik ook de treinstellen die uit Nederland passeren, raar maar waar. Die zien er altijd piekfijn uit. Moest ik Dewinter zijn zou ik mij dit niet te hard aantrekken. Een oud Vlaams Belang/Blok parlementslid, overloper, verrader, nu schepen voor N-VA in Brasschaat zei mij ooit, ik citeer letterlijk ” zelfs negatieve reclame is reclame”. Einde citaat.

    • Geachte redactie,
      Geloof mij of niet, na het plaatsen van bovenstaande reactie ben ik met mijn echtgenote mee naar de bakker geweest. Bewaakte overweg was dicht. Wat kwam er voorbij??? Juist! de treinwagon met tekening van Dewinter. Ongelooflijk maar ECHT waar.

Reacties zijn gesloten.