1 gedachte op ““Vrijheid”… een vies woord?

 1. Stilaan wordt meer en meer duidelijk waarvoor deze Covid 19(84) heeft gediend.
  De spreker in de video heeft het er al over, maar een recente tekst bij Frontnieuws maakt het nog duidelijker :
  https://www.frontnieuws.com/hoe-het-allemaal-in-elkaar-past-covid-5g-nanotech-en-transhumanisme/
  met citaat :
  “De draadloze toekomst is hier. Het model verandert mensen, via nano-implantaten, in antennes die informatie kunnen verzenden. Ze veranderen menselijke wezens in quasi-machines. In het kader van deze transhumanistische agenda is het de bedoeling nanotech in onze lichamen te plaatsen waarmee we in real time kunnen communiceren met het Smart Grid dat via 5G wordt gevoed, schrijft Maryam Henein…………
  De 4e Industriële Transhumanistische IOB Grafeen Nanobot Revolutie.
  Het wordt het ‘internet van lichamen’ (IoB) of de ‘nanotech van dingen,’ (NToT) genoemd, en het sluit aan op het internet der dingen (IOT). Eén manier om dit te bereiken is door sensoren van grafeen in weefsels in te bedden. Een andere manier is om de nanotechmaterie in het lichaam te implanteren of in te nemen, waardoor een intern technologieplatform ontstaat………. “(=einde citaat). Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  Ik verwijs naar de volledige tekst in de brug. Als het daarmee dan nog niet duidelijk is, dan is een kwestie van niet willen weten. Dit sluit ook aan bij de tekst over het CST gepubliceerd bij Golfbrekers.
  Het voormelde gebeurt niet zo maar, maar kadert in de evolutie naar een communistische NWO dictatuur en terreurregime, waarvoor een volledige controle nodig is, zoals o.a. beschreven in “1984” van George Orwell en in “WIJ” van Jevgeni Zamjatin. Een recente bron hierover :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/great-reset-faalt-nu-al-vs-en-groot-brittannie-starten-financiele-wo-3-tegen-eu/
  met citaat :
  “Het ‘Build Back Better’ van de ‘krankzinnige uit Davos’ zal na 2022 totaal mislukken – Alléén protesteren zal een autoritaire communistische dictatuur in Europa niet stoppen – De communistische staatsgreep tegen het Westen, zoals wij de ‘Great Reset’ (‘Build Back Better’) van het World Economic Forum sinds 2020 noemen, was na dit jaar sowieso tot mislukken gedoemd, maar begint nu al te falen. … “ (=einde citaat).

  Het gaat hier dan bij dit Covid 19(84) complot dan ook om een communistische staatsgreep, waarachter de 2 Olifanten in de kamer schuil gaan. Of deze mislukt is of zal mislukken, is meer dan twijfelachtig.
  Na een lange mars door de instellingen zitten de landen van de EUSSR volledig in de greep van deze 2 Olifanten in de kamer. Deze landen zijn bovendien ook danig verzwakt na een jarenlange gevoerde Leninistische verrottingsstrategie, sinds mei 1968 en vooral sinds de val van de muur. (zie mijn reactie op Thierry Baudet).

  In welke mate er dan ook van verzet sprake kan zijn, is dan ook de vraag. Het gaat hier dan wel om een “verzet” dat van aard is het nodige impact te hebben op al de verraders en collaborateurs. Een groot gedeelte van bevolking, zijnde het laffe kruiperige klootjesvolk, werkt immers actief mee aan de samenzwering, samen met de volledige poco-pers en de (pseudo)intellectuele middens.

  Bovendien wordt dit verzet vergiftigd door het eindeloze gelul over nazisme en fascisme, waarmee het Covid 19(84) complot wordt in verband gebracht. Ook Baudet liet zich hier in meeslepen.
  Covid 19(84) heeft echter alles te zien met communisme – socialisme – marxisme en maoïsme. (ruim 150 miljoen doden). De huidige terreur doet eerder denken aan deze tijdens de Bolsjewistische dictatuur door de Cheka, en aan de terreur tijdens de Culturele revolutie door de Rode Gardisten in het China van Mao.

  Achter beide terreurregimes gingen immers ook de 2 Olifanten in de kamer schuil, zoals bij het Covid 19(84) complot ook het geval is, alsook bij het Coudenhove Kalergi plan en Agenda 21 – 30.
  Het is dan ook absoluut van belang de juiste en volledige diagnose te stellen van de Covid 19(84) kanker, en de verborgen agenda’s van de samenzweerders en verraders, open en bloot op tafel te gooien.

Reacties zijn gesloten.