2 gedachten over “Vrijheid…

  1. De Hollanders staan voorwaar al heel ver in de islamisering. Wat een kotsmisselijke arrogante figuren, politiemannen incluis. Maar die zwarte lelijkerd en de man die hij verbood om te antwoorden aan de journalist, maakten alvast een iets duidelijk. Ze trekken zich van onze wetten totaal niets aan. Wetten kunnen veranderd of ingetrokken worden, werd er gezegd, want wij zijn ook Nederlanders. Eenmaal zij getalmatig de bovenhand halen, weten we wat ons hier te wachten staat. De sharia in al zijn vormen, en content zijn dat we als ongelovigen mogen blijven leven mits het betalen van extra belastingen aan onze islamitische meesters.

    Alleen de betogers pro boerka etc. weten dat duidelijk nog niet, en zijn zelfs niet bij machte in hun linkse tunnelvisie om in te zien dat dit juist de vrijheid van vrouwen, waarvoor zij menen te moeten betogen, aan banden legt. Dit lijken wel intellectueel gehandicapten. Ik begin te vermoeden dat ze dat ook daadwerkelijk zijn. Zoveel stompzinnigheid op een rij is immers niet meer als normaal te classeren.

    Bovendien, een zogezegde religie die ondermeer mensen hun vrijheid van godsdienst poogt af te nemen door hen te bedreigen met de dood als zij hun godsdienst de rug toe wensen te keren, kan zich nooit ofte nooit voor wat dan ook in deze vunzige materie beroepen op onze vrijheid van godsdienst om hun absurde denkpatronen hier aan ons op te dringen. Ieder normaal denkend en consequent handelend mens kan toch tot geen andere conclusie komen !

    Overigens, mocht ik die meneer met de bivakmuts zijn geweest, ik had mij laten vergezellen door een vrouw verborgen in zo’n islamitische tent, met hooguit enkele meter afstand tussen ons twee. Dan zou de behandeling met twee maten en twee gewichten nog scherper aan het licht zijn gekomen.

  2. Helemaal akkoord, Geronimo!
    (Behalve dan dat niet alle Nederlanders ook Hollanders zijn …:) )

Reacties zijn gesloten.