Gevallen sterren

Afbeeldingsresultaat voor vallende sterren animated gif

Deze maand trekken de Perseïden voorbij. Bij heldere hemel en weinig verlichting op aarde kan je de ene vallende ster na de andere zien. In New York viel er ook een ster – onzichtbaar achter gevangenismuren. We hebben het over de inmiddels beruchte Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein en zijn “Lolita-Express” heeft eigenlijk geen nieuwswaarde. Een dikke kluif van een schandaal, het vermoeden van misbruik van (te) jonge vrouwen en meisjes, dat grotendeels verborgen gehouden werd. Zoals ook het getuigenis van Jeffrey Epstein bij zijn toekomstig proces…

Het stond in de sterren geschreven dat Jeffrey Epstein ofwel ongeneeslijk ziek of gestoord zou verklaard worden, ofwel vermoord, met als alternatief de elegante oplossing: zelfmoord. Immers… Jeffrey Epstein wist te veel over de groten der aarde. Of…nog een mogelijkheid… werd hij via een achterdeur uit de gevangenis verwijderd en mag hij de rest van zijn leven – na een cosmetische ingreep – een tweede leven leiden onder een andere identiteit? Geen idee. De ene mogelijkheid is even valabel als de andere. Hij heeft genoeg geld om het te realiseren. Er wordt alvast met de mogelijkheid rekening gehouden dat het een dubbelganger was die in een ziekenwagen vervoerd werd:

epstein is dead comparison
epstein alive dead facial comparison
epstein death picture jim stone

De poco media en politiek hebben alles eraan gedaan om de voormalige president Bill Clinton uit beeld te houden en – als afleidingsmanoeuvre – het hoofd van de huidige president Trump te serveren. Ze “vergeten” daarbij dat Trump in tegenstelling tot Clinton het contact met Epstein niet alleen lang voor de eerste klacht afgebroken, maar bovendien als enige VIP bij de eerste klacht tegen Epstein de advocaten van de vermoedelijke slachtoffers hulp aangeboden heeft.

A propos: Bill Clinton. Het aantal keren dat deze sympathieke man (… voor iemand die het met Hillary Rodham zo lang uitgehouden heeft, hebben wij een onbedwingbare sympathie…) opnieuw “maagd” kan verklaard worden is legendarisch. Bill strijdt niet af dat hij ooit wel eens passagier in de Lolita Express geweest is, maar dat was echt wel meestal wegens filantropische doeleinden, zoals een reisje naar Afrika om de democratisering een handje te helpen… Fox News kon de logboeken van de piloten inzien: 26 keer staat Bill Clinton genoteerd, al dan niet met een lijfwacht (secret service), maar altijd met begeleidsters wiens namen door initialen of door “Tatyana” vervangen werden. Clinton moest echter buiten het vizier gehouden worden en liefst vervangen door een schandaal rond Trump. Dit mag blijken uit deze schermopname waarbij Wikipedia snel alle verbindingen tussen Epstein en Clinton verwijderde:

Bild auf Twitter anzeigen

Hoe men het ook draait of keert: Epstein schijnt de crème de la crème van ‘s werelds VIP’s – naar verluidt bv. Bill Clinton, prins Andrew, de Saoedische kroonprins… – met en in zijn vliegtuig of op een Caraïbisch eiland geamuseerd te hebben met al dan niet minderjarige prostitués. Het was trouwens een open geheim in deze kringen. Drie jaar vooraleer Epstein opnieuw aangeklaagd en gearresteerd werd verklaarde Trump op een vraag over Bill Clinton: “Toffe kerel… Volgens mij komen er een boel problemen op hem af in samenhang met een beroemd eiland en Jeffrey Epstein…” Zie video 22’50”:

Na Epsteins aanhouding en aankondiging van een publiek proces zullen een aantal niet meer goed geslapen hebben in afwachting van “een boel problemen”.

Dit zijn beelden van Epsteins privé eiland dat deel uitmaakt van de Maagdeneilanden!

Zoals te verwachten – het spreekwoord “hoge bomen vangen veel wind” – zou Epstein het proces niet beleven. Indien hij uit de biecht geklapt zou hebben – in de hoop op strafvermindering of een financiële regeling – dan zou het niet alleen in Washington een aardbeving uitgelokt hebben. En dan heb je de boven opgesomde “oplossingen” om te beletten dat Epstein als kroongetuige de poten onder heel wat stoelen zou kunnen wegzagen. Zelfmoord is proper. Een moord zou te veel aandacht én vragen opwekken. Zelfmoord… ach ja, die zal naar verluidt door de FBI onderzocht worden. Wat gaat de FBI onderzoeken in de zwaarst beveiligde gevangenis van de VSA? Epstein zou zich naar verluidt opgehangen hebben. Hij zou zaterdag om 06.30 uur gevonden zijn. Waarmee? Met wc-papier? In een gevangenis waarbij een cipier alle 30 minuten een kijkje neemt naar de gevangene, of zelfs alle 15 minuten bij een mogelijk gevaar voor zelfdoding? Epstein gold als zodanig vermits hij al een vorige poging op 23 juli overleefd had en de reden eerder toegenomen in plaats van verminderd was. Hij kreeg dagelijks psychiatrische behandeling, werd op 29 juli naar een speciale afdeling voor zelfmoordgewilligen verplaatst… en toch werd Epstein – zo zie je maar hoe doeltreffend de psychiatrische behandeling bleek te zijn – niet meer als een zelfdodingsrisico beschouwd.

Case closed, luidt het nu. Volgens de New York Times wordt er niets meer onderzocht. De betrokkenen kunnen weer rustig slapen. Lolita werd volwassen in de realiteit.

1 gedachte op “Gevallen sterren

  1. Ik weet niet wat te denken, grote namen in het zwarte boekje, onregelmatigheden, bij de zelfmoord, B. heeft nog steeds het raden naar Dutroux .Epstein had connecties met de grote der aarde , en mijn gevoel hoe machtiger en rijk , des te meer de seksuele afwijkingen , offers, Loge.
    Wat Epstein en Dutroux gemeen hebben is hun marginaal voorkomen,en dat valt toch niet te rijmen met hun rijkdom.

Reacties zijn gesloten.