6 gedachten over “Vrije meningsuiting?

  1. Zij die aan de oorzaak liggen van deze aanslagen staan met krokodillentranen op het spreekgestoelte van het Vlaams Parlement. Sommigen gingen zelfs een beetje de Vlaams Belang toer op, zei het dan in “aangepaste” verwoording. Als de fractievoorzitter van de partij die al meer dan 30 jaar waarschuwt voor dergelijke toestanden aan het woord komt lopen de “verkozenen des Vlaamse volks” weg. Niet uit protest zoals ze dat zelf zo graag noemen, nee gewoon om dat ze niet met de neus op de feiten gedrukt willen worden. Feiten waaraan hun partijen jaren aan meegewerkt hebben. Zelfs na de verschrikkelijke feiten van 13 november in Parijs doen ze alle moeite van de wereld om naast de keiharde feiten te fietsen, wel een beetje normaal, hun verantwoordelijkheid in deze is VERPLETTEREND. Wie gelooft deze mensen nog???

  2. De NBA (de V onwaardig) hebben al maanden geleden kleur bekend, de eigenlijke kleur van de NBA is rood gemengd met vuil groen.

  3. Eyskens zei toch ooit dat alle ‘democratische’ partijen beter zouden samen gaan, vermits ze alle ongeveer hetzelfde programma hebben?

  4. Zo kennen we onze politici weer, liever mensen laten vermoorden dan de juiste maatregelen te nemen en zo te bekennen dat zij ongelijk hadden.

    • Wat bedoel je, Roger? Hoe delen? Men kan toch het bruggetje copiëren en plakken aan wat je ook wilt verspreiden, zij het facebook, een e-bericht…

Reacties zijn gesloten.