Vrijdag, Zaterdag, Zondag, indoctrinatie dagen

Black and withe

grote geleerden kwekenWij hebben de boeien van het christendom van ons afgeschud en in zijn juiste context geplaatst, de waarden en rituelen behouden, maar het berispend vingertje het zwijgen opgelegd.

Die lijn trekken we door naar de politiek, en daar zijn de heren en dames niet zo happy mee. De nostalgische gedachte en verlangen naar toen de politiek de mensen arm en de kerk ze dom hielden heeft de machthebbers weer te pakken, wat een comfort zo zonder die verdomde democratische inspraak. De brandstapels kunnen zo weer van stal gehaald worden.

Wat doe je dan, eens verzameld in een constructie die alle beslissingsmacht naar zich toetrok, juist, de EU voert een religie in. http://ejbron.wordpress.com/2013/06/08/terrorismebestrijding-de-eu-is-van-plan-op-te-treden-tegen-immigratiecritici/#more-40173

Religie – of het nu christendom, islam of enig andere religie is – wordt gebruikt om mensen te kunnen besturen. Het wordt ook de komende tijd gebruikt om de Derde Wereldoorlog te ontketenen. Het beeld van de zonde en de hel wordt u aangepraat om angst in te boezemen. Feitelijk is dit het oudste en meest bekende ‘problem – reaction – solution’ voorbeeld.
De economische crisis die gebouwd is, heeft het zelfde doel. Wereldwijd wordt het probleem van totale chaos en wanhoop over de mensen uitgestort. Problem – reaction – solution.
Dit “feest” is nog maar net begonnen. Ze gaan er van uit dat ze het beest zullen kunnen beheersen, met de katholieke kerk ging dat maar die islamprojectielen zijn niet van plan hun andere wang aan te bieden noch een symbiose aan te gaan, dood heeft meer voordelen.

We gaan het nog veel erger krijgen. Ook hier zal armoede en honger toeslaan. En dat alles stond al heel lang gepland. Het is de ‘road map’ richting het vestigen van een wereldmacht, een New World Order. Luistert u naar onderstaande priester die een ander geluid laat horen dan de kerk waartoe hij behoort.

In nomine Patris Obama et fillii Van Rompuy et Spiritus Sancti Poetin, salam 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9QSU_KVgcVo#!