4 gedachten over “Waar de Vlaamse flitsboete goed voor is

 1. De nieuwe SPa in verwachting. Dat ze maar geen draak met 9 koppen baren.
  Na het aanklikken van beide link’s kan ik weer al een dosis antidepresieva pakken. De zondag weer al goed begonnen.

 2. Bij het bekijken van die “9gag”beelden kan men ènkel maar eens verbijsterd het hoofd schudden door die stommiteiten van onze “ordehandhavers”.
  Zo ziet men ook eentje uit Knokke-Heist bezig met het gedacht over “domme blondjes” te bevestigen… Stappen door droog, mul zand is reeds lastig, dan ZOU zij toch moeten weten dat “rijden erdoor” waanzinnig is.
  Die schop heeft zij waarschijnlijk wel moeten lenen bij een “tenthouder” aan de voet van de dijk, want…een schop behoort niet tot het materiaaluitrusting van de flikken. (tiens, dat is punt om door de neus van Leopold Lippens te halen 🙂
  Derde foto is toch wél het bewijs dat de Bruggelingen een “netjes soort volkske zijn”: Op de eiermarkt staan de dozen voor de wekelijkse PDM & papierophaling mooi geklasseerd ! (zij hebben, gelukkig-maar, nog maar weinig met de ” KULturele verrijking” te maken gehad… vandaar…. {;OD
  Groetjes van een “mede-Groot-Bruggeling “

 3. Als ik die kaart bekijk en de vergelijking maak tussen het aantal flitspalen in Vlaanderen en deze in de Walonie moet ik toegeven dat Vlaanderen erg bezorgd is over het welzijn en de discipline van zijn automobilisten.Diegene die er anders over denken zijn azijnpissers , kwatongen , deugnieten of rechtse ,militanten.

  • Regelmatig rijden mijn echtgenote en in naar het Groothertogdom Luxemburg om enkele dagen van de natuur te genieten. Als je op de autosnelweg Waver voorbij bent komen ze je daar voorbij gevlogen tegen een snelheid van méér dan 120. En dit is geen eenmalige ervaring. Zou dat te maken hebben met het aantal flitspalen in het zuiden des lands ?

Reacties zijn gesloten.