Vrhfstdt schittert in zijn nieuwe rol als EU-wraakgod

Verhofstadt I have dreamDe fractieleider van de Europese liberalen blijkt nog altijd behept met een wanstaltig groot ego en pathologisch narcisme. Net zoals die andere Belgische liberaal voor hem – premier Michel – vindt hij het nodig de nieuwe president van de Verenigde Staten te schofferen.

Kijk even mee.  Begrijpen we Vrhfstdt nu goed?  Wil hij de toetredingsonderhandelingen met Turkije verbreken bevriezen en nieuwe voorwaarden opleggen voor nieuwe onderhandelingen?  Erdogan krijgt immers de volle laag.
En hij gaat verder op zijn overtuigend elan: onze democratie is in gevaar.  Er werd een ring van autocraten rond Europa gevormd, die allemaal de EU (hij zegt ‘Europa’) belagen.  En hij noemt ze: Erdogan, Putin… Trump.  Want die is geen haar beter: een “clown in Washington”.

En wij (hij bedoelt de EU-bonzen) moeten terugvechten tegen de 5de kolonne (neen, niet de vluchtelingen maar wel de b.g. autocraten) en – als de Europese leiders (de regeringen van de EU-lidstaten) het niet doen –  dan wil hij aan het hoofd van zijn regiment wraakgoden, lees het EUropees parlement, orde op zaken stellen.

Zouden ze daar in de EU-praatbarak geen ziekenboeg hebben?

 

6 gedachten over “Vrhfstdt schittert in zijn nieuwe rol als EU-wraakgod

 1. Wanneer gaan ze die vent uit zijn lijden verlossen ? Binnenkort als hij weer staat te lullen verschijnen er plots twee witte jassen die hem met lichte dwang uit het Euro-parlement verwijderen onder luid aplaus . Eutanasie kan de enige oplossing zijn voor die verwarde sukkel .

 2. Er zijn ook clowns die in pidgin-English [spreek toch je moedertaal man! — er zijn genoeg tolken voorhanden in het Europees parlement] oeverloos lullen over Europese waarden. Welke waarden wordt zelden helder gemaakt, want ze evolueren mee met de tijdsgeest van de grootst gemene deler…
  Wat nu Erdogan, Poetin of Trump aangaat : ik vertrouw ze alle drie niet.

 3. Voor mij mag de doodstraf terug ingevoerd worden, die huichelaar en verrader uit het Gentse zal de eerste zijn die op het schavot zal staan.

  • voor mij ook Jean, of de brandstapel,
   maar eerst de Duracellekes uit da molenwiekertje halen,
   kwestie van t milieu niet te beschadigen hé

Reacties zijn gesloten.