3 gedachten over “Eender hoe, we discrimineren

 1. In Zeit online las ik: ‘AfD hat was gegen Aufklärung über sexuelle Vielfalt’ (AfD heeft iets tegen opheldering over de seksuele veelvoud)

  ‘In plaats van Homo- Trans- en Biseksualiteit moet in het seksuele onderricht de klassieke familie en het huwelijk tussen man en vrouw als een fundamenteel levensdoel aan bod komen.
  Verder gaat het in die Magdeburger Erklärung:
  men moet kinderen voor een vroege seksualisering beschutten. Ze bevinden zich in een tijd van onschuld die bijzondere omgangsvormen verlangen. We wenden ons tegen de scholen die hun schaamtegevoel en persoonlijkheid kwetsen, omdat ze hen confronteren met woorden, beelden en toon.

  Persoonlijk vind ik dat VB hier even mag over nadenken.
  De Grüne hun kritiek in hetzelfde artikel was zeer scherp. Het tegendeel zou me verwonderd hebben.

  • VB heeft toch dezelfde mening als het AfD hierover? Komt te weinig aan bod, omdat de poco media hen geen forum willen geven.

 2. Dit is wellicht de volgende stap

  Brood

  Beste klanten,

  Wegens toenemende klachten van voorvechters van rechten van minderheden zal van 1 januari 2017 jullie getrouwe bakkerij er enigszins anders uitzien en zal het bruin brood verdwijnen.
  Het zal vanaf voornoemde datum te koop zijn als donkerwit brood aangezien bruin brood als beledigend wordt beschouwd voor de anders gepigmenteerde nieuwe Belgen.

  Uw warme bakker

Reacties zijn gesloten.