Vraagje

We vragen ons af, nu de Open-VLD terug in de meerderheid zit, of Annick De Ridder en haar blauwe geestesgenoten, die omwille van het smeer een Vlaamse stuip kregen, nu terug naar hun ware schaapsstal keren?  

Hierbij een lijst van politici die van partij verwisselden.  Als het niet helemaal klopt, schiet dan niet uit uw sloffen.  Wij kunnen niet altijd volgen.  Opvallend is dat telkens een partij de wind in de zeilen heeft, er ineens een heleboel politici van ideologie veranderen.  Ooit was de VLD populair: kijk naar de migratiedrang.  En nu is het de beurt aan de N-VA.

Wij vinden dat hun c.v. op hun affiche / op de kiesbrief moet staan. Of de beruchte woorden van een tsjeef: “Wie gelooft die mensen nog?”

FVE

7 gedachten over “Vraagje

 1. Het bewijs is geleverd dat ik op de goede partij heb gestemd. Liegen en bedriegen is het stokpaardje van diegenen die aan het ,bewind’ zijn. Voor de goede orde ,ik heb op het VB gestemd en prijs me daar gelukkig mee.

 2. Wat je Annick toch kan nageven,, was haar pleidooi tegen het stemrecht voor Migranten, waarvan haar eigenste partij met Verhofstadt op kop zich dusdanig heeft laten prostitueren voor een Paars Premier postje.

 3. Blijkbaar behoor ik tot die kleine groep die NOOIT OF TE NIMMER EEN POLITIEKER GELOOF.
  Mensen met een geweten en met normen en waarden gaat niet in de politiek, politiek is voor huichelaars, lafaards, verraders en zakkenvullers kijk maar naar NVA, die hebben 100% hun kar gedraaid voor de postjes en zoals altijd zullen het de Vlamingen zijn die de rekeningen in de bus krijgen.
  Als wij nu eens zouden overgaan tot het weigeren van die rekeningen, dat wij ons eens voor die rooftunnels zouden leggen en dat wij massaal zouden eisen dat dit waardeloos circus in Laken definitief gesloten wordt? Het zou ons een besparing van ong. 20 miljard euro opleveren wat neerkomt op ong. 3.300 euro per Vlaming, dus bij een gezin van 4 personen ong 13.000 euro per jaar geld dat nu verknoeid wordt aan parasieten.

 4. Het grootste aantal verraders zat bij het VB. de partij waarvoor ik al +/- 30 jaar stem, en dat blijft zo.

  • Idem Walter. Sommigen gingen naar Israël om daar de Jerusalemse Overeenkomst te tekenen in de hoop dat de joodse gemenschap VB zou stemmen. Joods actueel spuwt VB uit. Maar intussen maakt Likoed Nl hier gebruik van onze aversie tegenover de islamisering om propaganda te voeren voor de zionisten van Israel. En hier wordt gevold. Niemand stelt zich hier een vraag over de orthodox-grieks palestijnen. De moslims hebben ons zo verblind zodat we aan dat deel van de bevolking in Palestina zelfs niet meer denken.

 5. Die foto van Patrick Janssens en Ludo van Campenhout is voor mij overduidelijk ! Ik heb steeds vermoedens gehad dat de Luu en de Pat ………..

Reacties zijn gesloten.