Overenthousiaste chirurg?

Een 59-jarige man, John Banks,  uit Alabama wou zich laten besnijden.  Toen hij wakker werd ontdekte hij dat zijn edel deel ontbrak.  Weg.  Foetsie.  Dat de Amerikanen graag drastische maatregelen nemen  is bekend, maar ongevraagd iemands trots onherstelbaar laten verdwijnen, da’s erover.

We hebben geen verdere gegevens over de reden van de gevraagde besnijdenis.  Maar het staat vast dat de man nooit de wens geuit heeft om gedeeltelijk of volledig verlost te worden van zijn penis.
De vraag is nu wat zo’n penis volgens de verzekering van het ziekenhuis waard is.  Wie kan inschatten welke prestaties nog verlangd werden?  Tenslotte kan hij ook zittend plassen.

DailyMail

FT

4 gedachten over “Overenthousiaste chirurg?

  1. Dat gaat niet niks zijn, als je weet dat een longkankerdode $23 miljard opbrengt voor de weduwe.

  2. Onlangs moest ik in dagopname voor een onderzoek. Ik was een dag in de kliniek aanwezig en werd op een bed naar de onderzoeksruimte gebracht. Daar aangekomen vroeg de verpleegster aan mij wie ik was en waar ik voor kwam (dit om vergissingen uit te sluiten). Ik gaf mijn naam en zei ” ik kom voor een gastroscopy en een collonoscopy * en graag in die volgorde”. De verpleegster antwoordde mij zeer bazig ” de volgorde zal de dokter wel bepalen “. Waarop ik zei “ja maar ‘t is maar als jullie de zelfde darm gebruiken”. De verpleegster zag er de humor niet van in. De anesthesist gelukkig wel. Die zei “goed dat we nog eens kunnen lachen mijnheer, de meeste patiënten klagen altijd maar”. Nu de situatie met de Amerikaan is niet vergelijkbaar, maar een vraag voor de ingreep had hem misschien dit leed kunnen besparen.
    * Maag en darmonderzoek

  3. Het zou ook kunnen dat de penis zo klein was dat er na de besnijdenis niets meer van overschoot !

  4. Is dit geen geval voor de ziekteverzekering? Het herstellen van het maagdenvlies bij moslimvrouwen wordt toch ook terugbetaald. Zelfs de ‘afval foetus’ valt onder de terugbetalingen met inbegrip van de vuilzak.

Reacties zijn gesloten.