Voor diegenen die zouden twijfelen…….

971941_132400463632888_690437215_nCitaat van Abou Jahjah op Facebook:

“Wilders de ZioNazi genocidale eikel, is een welkom en frisse stem in het debat. We moeten hem toejuichen zonder het met hem eens te zijn. Hij kanaliseert de frustraties van een grote groep Hollandse 60 plussers die over 30 Jaar allemaal dood zullen zijn, terwijl hun kinderen een etnische minderheid zullen worden. Tegen dan zijn al die 16 jarige Marokkaanse jongeren 46 en aan de macht. The future is bright”.

http://ejbron.wordpress.com/2014/03/26/mocht-iemand-nog-twijfelen/ 

4 gedachten over “Voor diegenen die zouden twijfelen…….

  1. Och Hitler , Stalin , Napoleon , Al Capone enz dachten ook dat de wereld aan hun ballen hing……en ze zijn allemaal dood ! Ik wil Aboe Tja Tja niet in dat rijtje plaatsen , die eer zou te groot zijn voor die miskraam . Wat ik wel intriest vind en zielig is , dat onze politieke beroepsbleter Anciaux vol bewondering opkijkt naar die Tja-Tja Abou danser. Ik las onlangs dat hij zo tuk is op zijn analyses . Moest Tja Tja ooit martelaar worden als gevolg van zijn vredebrengende ” goede” zaak , dan wens ik hem in het paradijs geen 72 maagden maar 72 homo’s ! waar hij in de eeuwigheid verder kan genieten mits een kleine aanpassing en vooral , verdraagzaamheid..

  2. Wat den Abou, of is het Awoe? op smoelboek verkondigd is waar het Vlaams Blok/Belang reeds 30 jaar voor waarschuwt. Dat ze bij het CGKR zich daar maar eens over buigen, en nadenken. zouden ze nog steeds tot de conclusie komen dat het een racistische partij is? Waarschijnlijk wel, want al de poco’s en correcto’s blijven in de boosheid volharden.

  3. Abou vergeet één ding en dat is het feit dat tegen die tijd er geen sociale zekerheid meer zal bestaan in West-Europa en het profitariaat andere oorden zal moeten opzoeken, terwijl de overgebleven autochtonen alles terug zullen moeten opbouwen.

  4. Aboe houdt zijn wensen voor werkelijkheid. Ik ben nog maar 30 en zo zijn er nog velen zoals ik. Verzet zal er altijd zijn, dat is geen privilege van de gepensioneerden.

Reacties zijn gesloten.