Volgens de mediageile advocaat heeft iedereen recht op verdediging, behalve…

… de ‘rechtse extremisten’ – een goede verstaander weet wie hij bedoelt –  want dat druist in tegen zijn vrijzinnige opvoeding!

Onschuldige mensen de dood injagen in naam van een schimmige wraakzuchtige oppergod is daarentegen perfect verdedigbaar want ‘minder extreem’!

De zoektocht naar procedurefouten kan beginnen!  En dan is er nog de vraag wie zijn ereloon, dat toch niet min zal zijn, gaat betalen.  Wordt er in Molenbeek een omhaling georganiseerd?  Of neemt zijn moskee dit voor hun rekening? 

Wie is de advocaat van terreurverdachte Salah Abdeslam? Deze vijf passages uit verschillende interviews geven een beeld van Sven Mary, de man die terreurzaken niet schuwt en vaak procedurefouten pleit. “Als iemand als publieke vijand nummer één wordt geportretteerd, dan wil ik ingaan tegen dat machtsoverwicht.”
Of er ook mensen zijn die Mary niet wil verdedigen?
“Kerels die hier binnenwaaien, me geld bieden en zeggen dat ik hen, tegen de logica van het dossier in, vrij moet krijgen, wijs ik kordaat de deur. Ik verbind me niet aan resultaten, want die kan ik niet garanderen. Ik weiger ook extreemrechts te verdedigen. Dat druist in tegen mijn vrijzinnige opvoeding.”  Lees verder…

 

 

6 gedachten over “Volgens de mediageile advocaat heeft iedereen recht op verdediging, behalve…

 1. Ik weiger ook extreemrechts te verdedigen. Dat druist in tegen mijn vrijzinnige opvoeding. In ieder geval dat soort van opvoeding dat hij genoten heeft , hij noemt het “vrijzinnig” belet hem niet het grootste krapuul te verdedigen en nu zelfs een massamoordenaar . Die weigering om extreem rechts te verdedigen zou ik met een korreltje zout nemen , als de kassa maar rinkelt. Hij heeft ooit gezegd ende geschreven “” Geen haar op mijn hoofd denkt eraan om extreem rechts te verdedigen “””

  • Hahaha… doet ons denken aan een bekend hartchirurg die, toen hij wou duidelijk maken dat roken slecht is voor je hart, stelde dat hij nog nooit een sigaret aangeraakt had…. Inderdaad, hij was een fervent sigarenroker!

   • Een dokter en een advocaat staan te praten op een receptie, wanneer er een man naar de dokter toestapt en hem vraagt wat hij kan doen tegen zijn maagzweer. De dokter geeft hem wat advies en vraagt daarna aan de advocaat: “Hoe pak jij het eigenlijk aan als iemand je om advies vraagt op een feestje?”

    “Zend hem gewoon een factuur”, antwoordt de advocaat.

    De volgende dag in zijn kabinet stuurt de dokter meteen een factuur van 25 euro naar de man met de maagzweer. Diezelfde namiddag ontvangt hij van de advocaat een factuur van 100 euro.

 2. Moeilijk te zeggen wie het ereloon uiteindelijk zal betalen. Het kan Qatar zijn, Saoedi-Arabië, de Moslim Brotherhood, mogelijk ISIL en zelfs Erdogan valt niet volledig uit te sluiten. In alle geval zal het moeilijker te bewijzen vallen van waar het geld komt dan te bewijzen dat Sven Mary een klootzak is zonder scrupules.

 3. Het ereloon wordt gestort op een rekening van International Musulman Banking Company, ergens op de Maagdeneilanden. De milde schenkers zijn een consortium: Islamic State (I.S.), de Verenigde Drughandelaars van Molenbeek en Omstreken en het OCMW van Molenbeek.

 4. De Sven is een francofiel, een rode en vooral een loge mafioso!! Het is echter dit laatste dat voorrang heeft op al de rest. Hij heeft dan ook geen moeite met de 150 milj. doden van het communisme en evenmin met de 270 milj. van de islam.
  Zoals alle rode en loge advocaten, is hij geen advocaat maar een “partner in crime”, onder het motto “soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.
  De vijand van de “loge”” is alles wat rechts en (Vlaams) nationalistisch is, en dus een gevaar vormt voor de verborgen agenda’s van de logemafia’s, waarover moet gezwegen worden. Dit “gevaar” bestaat er dan gewoon in om de waarheid te zeggen en te schrijven. Meer is dit niet.
  Zie ook zijn verwijzing naar zijn “geliefde oom” die conservator is van het “deportatiemuseum” is in Mechelen!!
  Men voelt hem al komen !!!
  Over de rol van de logemafia’s in de franse revolutie, en bezetting van de Zuidelijke Nederlanden die er opvolgde met een nooit geziene terreur, gedurende meer dan 20 jaar.. geen woord. Tijdens deze bezetting vielen er meer slachtoffers dan tijdens de WO I + WO II te samen.(=burgers en militairen). Tijdens deze bezetting werd er door de loge mafiosi ongeremd gecollaboreerd met de franse bezetter. (=het eerste USSR terreurregime avant la lettre!!).
  De Sven is dan ook een hypocriet van de bovenste plank.. en een anti-Vlaamse racist, met psychopatische trekken, die zijn eigen leugens gelooft.
  Wie hem gaat betalen in de zaak van Abdeslam blijft nog uit te maken. Er zal moeten een onderscheid gemaakt worden tussen diegene die de betaling uitvoert, en de opdrachtgever van de betaling.
  Er blijft ook nog af te wachten of Abdeslam geen “zelfmoord” zal plegen of vermoord zal worden door een medegevangene!!
  Het feit dat Frankrijk zijn uitlevering vraagt(=lees : eist) en de Parijse procureur al uit zijn politieverhoor citeert, is al veelzeggend. Het is nu alle hens aan dek om de opdrachtgevers van de aanslag in Parijs uit de wind te zetten.
  In Brussel zal men echter meer ongerust zijn over de “activiteiten” van Abdeslam op het Fontainas plein dan over de aanslag in Parijs.

Reacties zijn gesloten.