Volg het geld…

Burger is de klos
De econoom Ad Broere geeft in zijn boek “Geld komt uit het niets” aan dat voor de gewone beleggers de beurshandel niets anders kan zijn dan een casino met een grotere kans op verliezen dan op winnen.

Ad Broere bestudeert de grote machten die de politiek aansturen. Achter deze machten schuilen in werkelijkheid speculanten, die nog wel een nationaal paspoort hebben, maar die zich allang niet meer verbonden voelen met het land waar ze min of meer toevallig in leven. In werkelijkheid bevinden ze zich in een internationale megaruimte, van waaruit ze de verdere globalisering kunnen aansturen. Om nog meer geld en macht te verzamelen.

Wil je de EU begrijpen, dan moet je deze geldstromen begrijpen, maar ook het proces van de geldschepping dat plaatsvindt door particuliere (!) instanties als de Amerikaanse FED en de ECB. Dit alles is niet eenvoudig, maar de econoom Broere is in staat om het wel in begrijpelijke termen uit te leggen. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in de manipulaties van de internationale speculanten die ons doen en laten sturen. Een echte discussie over de EU kan dan ook alleen maar een discussie zijn over de elites die de EU aansturen.

Elites, zoals de bijna geheel in het geheim opererende Rothschildt familie en de daarmee verbonden George Soros, hebben hun geld verdiend met oorlogen, letterlijk. De huidige hetze tegen Poetin door deze achter de schermen opererende partijen moet ook in dit licht gezien worden.
Hieronder een interview met Broere, n.a.v. zijn komende lezing.

Eén gedachte over “Volg het geld…

 1. Zeer interessante publicatie, die aansluit bij mijn vroegere reacties.
  Er is over deze materie ook het boek :”The web of debt” van Ellen Hodgson Brown.
  http://www.webofdebt.com/
  Over de interest problematiek is het belangrijk te weten dat de banken dus geld bijmaken uit het niets, en hierop dan interest aanrekenen als ze dit “niets” dan uitlenen!!!.
  Deze praktijk is zo oud als de straat maar werd “geperfectioneerd” in Venetië.
  Zie boek : Financial Vipers of Venice van Joseph P Farrel.
  Een belangrijk wapen in deze financiële oorlogsvoering is de FED :
  http://www.thenewamerican.com/economy/item/17312-the-federal-reserve-bankers-for-the-new-world-order
  Over deze banksters mafia’s :
  http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/
  De Rothschild’s zijn dus niet de enigen.
  Men kan dan ook de huidige financiële crisis en al wat er rond hangt, maar begrijpen, als men inzicht heeft in het verleden. Toeval bestaat immers niet, en vele zaken zijn reeds lange jaren daarvoor gepland.
  Het boek van Ellen Brown is daar een goed hulpmiddel toe.

Reacties zijn gesloten.