‘Vluchtelingen’ zijn big business

Wes HardinEigen volk laatst

In Oostenrijk worden oude mensen uit hun sociale woning gezet om plaats te maken voor sociale toeristen.  Zelfs al beschik je zelf slechts over een minimum pensioen, heb je bovendien 20 jaar voor de sociale woningenmaatschappij “Heimat Österreich” van “Caritas” gewerkt, dan nog zit je niet veilig.  Gelukkig maakte de zoon van de 72-jarige Waltraud zoveel ophef dat haar huurcontract met drie jaar verlengd werd.

Men kan zich de vraag stellen wiens Heimat Oostenrijk eigenlijk is en of het de bedoeling van Caritas is Oostenrijk om te vormen tot een derde of vierde wereldland.  Of zou het slechts om geld gaan?  Kenners van de asielpolitiek en de daarmee verbonden woningbedeling stellen dat het financiële aspect doorslaggevend is.  Per asielzoeker krijgt de sociale woningenmaatschappij dagelijks 19 euro van de staat, d.w.z. voor een gezin van vier tot zes personen in een woning loopt het gauw op van 2200 tot 3500 euro.  Ter vergelijking: Waltraud betaalt 230 euro huur…

Sociaal?  Vergeet het. Asielzoekers, big business.

Kronen Zeitung 

Wes Hardin

 

3 gedachten over “‘Vluchtelingen’ zijn big business

  1. Ja! zo moet het zijn , zo kan het niet genoeg zijn, enkel zo wordt de bevolking wakker!! maar wel spijtig voor die mensen die van zoiets betroffen zijn.

  2. Mijn overgebuur , woonachtig in een OCMW-appartement, is een anderskleurige medemens, die volgens de sociale wetgeving (geen werk, geen inkomen,etc) is voorzien van alle luxe. Het verwonderlijke is dat betrokkene bestuurder is van een recente terreinwagen van KIA, dat zijn echtgenote gratis rijschool verkreeg en daardoor rondrijdt met een kleine Ford met een L, en hun kind gratis naar het gemeentelijk kinderdagverblijf mag gaan. Het schijnt dat betrokkene onbezoldigde voetballer is van een Koksijdse voetbalploeg. Kandidaten van autochtone origine hebben geen recht op deze appartementen omdat de sociale wetgeving enkel bedoeld is voor allochtonen. De overgrote meerderheid van de sociale huisvesting is voor deze previligés bestemd. Koksijde OVLD-NVA

    • Intussen deed Bourgeois een oproep aan de werkgevers om allochtonen in dienst te nemen…Waarom zouden ze gaan werken als de manna ook zonder werken uit de hemel valt?

Reacties zijn gesloten.