Vleesvrouwen

Untitled-3.jpgIn het koninkrijk der haatbaarden heeft de moefti van Saoedi-Arabië, sjeik Abdul Aziz Al-Sheikh  een belangrijke fatwa uitgesproken.  En de voordelen van getrouwd te zijn met meerdere echtgenotes uitgelegd.

De sharia werd met een belangrijk artikel uitgebreid.

Helemaal conform de sharia, de islamitische wetgeving, de wensen en beschikkingen van Allah en zijn eerste luitenant, mag de man in slechte tijden, als hij vreest te zullen sterven van de euftige honger, dan mag hij, kan hij,  zijn vrouw(en) helemaal of in stukjes opeten.
De vrouw moet hierin haar wens om één te worden met zijn lichaam vervuld zien: het ultieme offer, eer- en gehoorzaamheidsbewijs aan haar heer en meester, haar echtgenoot.  Of zij dan ook een martelares wordt en aanspraak kan maken op haar deel van de voorziene maagden werd er niet bij verteld.  Evenmin werd er medegedeeld aan welke bereidingswijze de voorkeur gegeven wordt.

https://i0.wp.com/fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t34.0-12/11117964_816065151776229_685602099_n.jpg?resize=355%2C235&ssl=1

De Grote Moefti van Saoedi-Arabië is het opperhoofd,  de paus van alle moslims wereldwijd.  Zijn fatwa is meer waard dan de verzamelde conclusies van het Concilie.

Zouden ze daarom van mollige vrouwen houden?  Vleesvrouwen?  Worden die ook halal geslacht?

FT

6 gedachten over “Vleesvrouwen

  1. Voor de fijnproevers is er werk aan de winkel voor Jeroen Meus ” Hoe maak ik van mijn echtgenote een lekkere vleesschotel ” met frietjes bv ! In dat Saoedi TV kookprogamma met commentaren van de populaire sjeik Abdul Aziz is zelfs S.O.S Piet voorzien die aan huis komt mocht er bij de bereiding iets mislukken .

  2. Eerst verkrachten, halal slachten en dan opeten. Mocht er nog verschil bestaan in de islam tussen vrouwen en schapen, het wordt hoe langer hoe kleiner.

  3. Die Moefti zijn smikkel is even mooi en aantrekkelijk als zijn verstand . Hij heeft vermoedelijk in dezelfde klas gezeten met dat ander groot licht , die denkt dat de zon rond de aarde draait . Saoedi zit vol van dat soort ex -geitenhoeders . Zou in heel die zandbak dan geen enkele rond lopen met verstand ! Iemand met invloed , die zonder het vooruitzicht van 1000 zweepslagen , die lelijke Groot Smikkelmans op zijn vingers tikt , omwille van zijn idiote uitspraken die heel Saoudi belachelijk maken . Allah is vergevingsgezind en meest barmhartig als ge door noodzaak wordt gedreven ! Groot Smikkelmans vertaalt dat ” als ge serieuze honger hebt en de frituur op den hoek is gesloten dan moogt ge uw wijf oppeuzelen. Allah heeft daar begrip voor . Noch Allah noch ikzelf , zijn vol ongeloof en begrijpen er geen barst meer van , dat bij overlijden van een Saoedische topper , de beschaafde groten der aarde hun deelneming komen betuigen .

    • Ja René, een mens vraagt zich af hoe je met zo ‘n smoelwerk nog durft buiten komen. Het masker is niet voor niets uitgevonden.

  4. ‘k mis de :varkenskoteletjes,rolletjes hesp,tv-worstjes,salami,kip-kap…

  5. Waar blijft het protest van onze slachtoffers bij deze vorm van kannibalisme?
    Slachtoffer zijn heeft men binnen de moslimse ideologie toch al lang begrepen. We kunnen erover meepraten, we hebben het niet van horen zeggen, we krijgen ze dagelijks voorgeschoteld onze slachtoffers. Het moet gezegd, het heeft ook zijn voordelen : slachtoffer zijn heft je boven de massa uit, men moet het ondersteunen, sterk maken en bovendien graag hebben. En het heeft altijd gelijk. Maar nu, als ze in hun slachtofferrol gelijk hebben, blijft het muisstil. Ook bij hun ondersteuners.

Reacties zijn gesloten.