Vlaanderen begint verdacht veel op het oude België te lijken.

Afbeeldingsresultaat voor bracke poenschepper

“De manier waarop intercommunales en hun vennootschappen gemeenschapsgeld rondstrooien, is perfect wettelijk. Laat dat nu net het schandaal zijn.”

 

“Dat de voorzitter van de Kamer van Volks-vertegenwoordigers – de eerste burger van het land – bijklust als adviseur voor het mediabedrijf Telenet, is een belediging van de kiezer.

 

Dat de federale coalitie dat toeliet, illustreert de verzieking van het partijensysteem.

 

Ofwel waren de voorzitters van de regerings-partijen, die bij de formatie over de invulling van het Kamervoorzitterschap beslisten, op de hoogte en zijn ze medeschuldig. Ofwel waren ze niet op de hoogte en heeft de Kamervoorzitter hen belogen.”

Rik Van Cauwelaert in De Tijd: “Onzichtbare macht”.

9 gedachten over “Vlaanderen begint verdacht veel op het oude België te lijken.

 1. “Vlaanderen begint verdacht veel op het oude België te lijken.”
  Redactie, wat kan men ander verwachten?
  Met ‘leiders’ en politiekers die naargelang het (hun partij) uitkomt, hun belgisch petje verruilen voor een Vlaams petje…
  Hoe luidt die slagzin ook weer “wat we zelf doen… “?
  Nu weet ik het weer: “wat we zelf doen, doen we zoals we het altijd al gedaan hebben”.

 2. Het graaien moet stoppen ! Dat kan enkel betekenen dat hun zakken goed gevuld zijn

 3. Islam = maffia.

  in de verste verte niks te maken met godsdienst, des te meer alles met plat imperialisme en met puur antiblank racisme.

  De toekomst zal mij gelijk geven.

  quousque

 4. De leuze van die troep ordinaire zakkenvullers, lees: politiekers, is “Graaien, Graaien, Geaaien en de burgers Naaien”.
  Daar is maar één medicijn tegen nl. “politifobian”.
  Nu heel die parasiterende troep nietsnutten z.a. die massa regeringen, parlementen, provincies droogleggen, gemeenten samenvoegen tot gemeenten van ± 100.000 inwoners, grenzen sluiten, BRT in de etalage zetten en de monarchie goede ‘enkele’ reis wensen, dat EU gedrocht de lucht afsluiten, als we dat correct toepassen besparen we miljarden op jaarbasis die dan kunnen dienen om de belastingen drastisch te verlagen voor werkgevers/werknemers en gepensioneerden.
  Vreemdelingen die hier nooit enige bijdrage geleverd hebben goede reis wensen richting homelanden.
  België zal de wereldtop halen qua werk & leefwereld en als de franskiljons dit niet willen ‘now problem’ dan knippen we de navelstreng door en gaan als Vlaamse republiek, seculiere republiek verder waarin islam totaal verboden wordt uit oogpunt van de veiligheid voor onze samenleving.

 5. Net zoals Gerolf Annemans zei ” De EU is België in het groot “. Met andere woorden, we zijn gekl**t dat onze oren lopen.

Reacties zijn gesloten.