Verzet tegen door de EU verordende sociale immigratie

EUSSRVerzet tegen door de EU verordende sociale immigratie

Terwijl Duitsland en Groot-Brittannië de EU om hulp vragen vanwege de toenemende aantallen armoedevluchtelingen uit Bulgarije en Roemenië, ziet men in Brussel helemaal geen probleem. Met een truc moet nu zelfs nog meer immigratie afgedwongen worden.

Bijna bizar doet de ruzie aan, die op dit moment tussen de ministers van Binnenlandse Zaken van Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Groot-Brittannië enerzijds en de Europese Commissie anderzijds ontbrand is. De vier ministers hebben in een brief Brussel indringend om hulp gevraagd vanwege toenemende aantallen armoedevluchtelingen uit andere EU-landen. Zonder dat landen concreet genoemd worden, weet iedereen om welke landen het vooral gaat bij het zogenaamde sociale toerisme, namelijk om Roemenië en Bulgarije.
Lees verder

1 gedachte op “Verzet tegen door de EU verordende sociale immigratie

 1. Het is door de stomme schuld van die onwetende broekverslijters van de EU dat Bulgarije & Roemenië zoveel armoedevluchtelingen telt; van Bulgaarse toestanden wéét Fikken niks, en dàt in tegendeel van platteland-Roemeense.
  Tengevolge van een edict van de EU, is het dààr VERBODEN om nog met “gespannen” (met paard-en-kar) op de openbare wegen te rijden.
  Vermits de boerenbevolking meestal nog paarden bezigde om “akkerwerk” te verrichten èn hun “agrarische producten” op de markt te brengen… zij paarden in feite, “nutteloze eters” geworden, en…massaal geslacht (tegen een luttele vergoeding).
  Dààrdoor is dan ook het “paardenvleesschandaal” uitgebroken in “onze contreien”… de Roemenen zouden àl dat paardenvlees in geen jaaaaren alléén hebben kunnen comsommeren.
  Met de schamele vergoeding dat de boeren kregen per paard, zouden ze ènkel een kinderfietje-met-zijwieltjes kunnen aanschaffen… laat staan dat het zou volstaan voor een aftandse vrachtauto o(
  Resultaat: Kunstmatig-gekweekte ARMOEDE en dus hulpbehoevend.

Reacties zijn gesloten.