Verwarde eenzaten zijn weer op pad

Afbeeldingsresultaat voor trump i told you soDitmaal in een moskee in Quebec, nochtans een gastvrij multicultureel land onder de deskundige leiding van Trudeau Jr.  Deze haastte zich om de ‘terroristische daad’ te veroordelen, want een aanval op moslims is tegenstrijdig met zijn waarden en principes…

 

“While authorities are still investigating and details continue to be confirmed, it is heart-wrenching to see such senseless violence. Diversity is our strength, and religious tolerance is a value that we, as Canadians, hold dear.”

Naar verluidt zouden Trumpfans laffelijk een moskee overvallen  hebben en op een respectloze, onverdraagzame wijze in het rond beginnen schieten zijn…   6 doden, 8 gewonden.  Men tast niet in het duister…  De schutters droegen maskers, waren waarschijnlijk islamofoob, en schreeuwden “Allahu Akbar” om de boel te misleiden.

Euh… Stilte bij de poco media.  Men kon de twee schutters identificeren: het gaat om ene Bashir al-Taweed en ene Hassan Matti, verse import uit Syrië, pas verleden week aangekomen en nu al helemaal geïntegreerd.    En opeens wordt het incident geboekt als “zinloos geweld”.

Verneem er alles over bij de nullenzender

Dank aan Wes H. voor de tip.

 

 

10 gedachten over “Verwarde eenzaten zijn weer op pad

 1. “Zinloos geweld” een term van links waar niet goed over nagedacht is. Geweld is altijd zinlloos.

 2. Bashir al Taweed en Hassan Matti , dat zijn toch typische Canadese namen en ze riepen nog Trudeau Akbar Het is duidelijk het was een racistische aanval op een moskee van de vrede !

  • Ik ben nog nooit in Canada geweest, maar ik durf uw bewering i.v.m. de namen in twijfel trekken Rene. 😉 😉 😉

 3. In gegeven omstandigheden en als het inderdaad om doelbewust geimporteerde criminele islamieten gaat was het geweld zeker niet zinloos, maar voor één maal positief.
  Zo krijgt Trump wat wind in de zeilen.

 4. Wat nu, ‘ sterren ‘ die naar Canada zouden emigreren met President Trump? Te onveilig? Tip: ga naar Mexico en blijf veilig achter die muur.

 5. Geachte Red: sorry, ik kijk niet naar die linkse rotzooi op de BRT en VTM, die likken liever de reten van die in Laken dan op te komen voor het volk wat ze aan de vreet blijft houden via belastinggeld.
  Men oogst wat men zaait, dus wie islam zaait (importeert) zal ellende oogsten.

 6. Ditmaal in een moskee in Quebec, nochtans een gastvrij multicultureel land onder de deskundige leiding van Trudeau Jr. Deze haastte zich om de ‘terroristische daad’ te veroordelen, want een aanval op moslims is tegenstrijdig …enz enz .
  Elke weldenkende mens zal die moorden veroordelen maar wat staat daar
  tegenover hoe zou ….Trut-d’eau al die aanslagen in Europa noemen
  zijn dat ook geen daden die tegenstrijdig zijn met onze waarden of zijn dat religieuse handelingen
  Tenslotte ongelovigen kapotmaken heeft het goedkeurend gemompel van Allah. Uiteraard heeft Trump zijn medeleven betuigd . Hij kan moeilijk zeggen , wat kunnen mij de vijf Islamiieten schelen . De Islam heeft de ganse wereld in zijn greep. Wederzijdse aanslagen zijn de toekomst met alle gevolgen. Spijtig dat den “brave mensch” zal meedelen in de klappen

Reacties zijn gesloten.