Verrijkte / verrijkende kinderliefde in de praktijk

Verrijkte / verrijkende kinderliefde in de praktijk
Ilyas Asher (Asharwas), een waardige heer afkomstig uit het Prachtland Pakistan (zie foto),  waar de vrijheid van het woord en het individu hoog in het vaandel gedragen worden, dacht bij zichzelf: wat de profeet kan, dat kan ik ook.  En hij voegde de daad bij het woord.

 Als 71-jarige importeerde hij in het jaar 2000 een tienjarig doofstom meisje uit zijn geboorteland naar Groot-Brittanië.  Een onbaatzuchtige daad van naastenliefde, zou men denken.

Het kind kon het misbruik niet van de daken schreeuwen – ze hoorde zelfs haar eigen kreten niet.  

Ilyas Asharwas was convicted of 13 counts of rape, and he and wife Tallat were convicted at an earlier trial of trafficking, exploitation and benefit fraud

Illyas Asharwas (Asher) en lieftallige echtgenote Tallat

De kinderverkrachter deed dit met toestemming van zijn wettelijke 64-jarige echtgenote; die zag er geen graten in dat baardman-echtgenoot zijn lusten botvierde op het kind.  Tenslotte had zij er overdag ook profijt van: een gratis slavinnetje in huis is goed voor alle werk dat voor een geprepensioneerde stilaan te zwaar wordt.  Dit alles is immers volgens de geplogenheden van de islam.

 En als toetje kregen ze ook nog financiële ondersteuning van de Britse belastingbetaler.  Het is hoogst onwaarschijnlijk dan baardman en -eega ooit al de binnenkant van een museum gezien hebben, maar om de staatskas leeg te roven hebben ze heus geen financiële raadgever nodig.  Dus hebben ze het kind haar naam leren schrijven.  Opdat ze aanvragen voor kinderbijslag en andere subsidies als beloning voor hun goedertierendheid door het meisje konden laten ondertekenen.
Het kind had tijdens haar verblijf bij het koppel geen enkel contact met de buitenwereld.  Zij werd in 2009 tijdens een razzia gevonden en bevrijd.  Zij verbleef bijna tien jaar in de kelder van hun huis (waarde £ 300.000).

The cellar that the girl was held captive in
De nu 84-jarige baardman stond voor de rechtbank wegens herhaaldelijke verkrachting en werd woensdag tot 13 jaar hechtenis veroordeeld.
Noch baardman, noch lieftallige echtgenote toonden enig berouw.
Tijdens een tweede proces werd de Mohammed-volgeling en pedofiel wegens mensenhandel en onwettelijke toeëigening van financiële steun t.b.v. £ 30.000 (ca. . € 35.000) ook schuldig verklaard.  Lieftallige echtgenote mag daarvoor 5 jaar de gastvrijheid van Hare Majesteits strafinstellingen genieten.

Het is nog de vraag of / wanneer de moedige rechter Peter Lakin met de toorn van Allah en zijn strijders zal in aanraking komen.

FT

Die Welt

1 gedachte op “Verrijkte / verrijkende kinderliefde in de praktijk

  1. Haal die moedige Peter Lakin naar Vlaanderen, en laat hem een vonnis vellen over jejoen B.

Reacties zijn gesloten.