Verheven Leider

“Basyüce” – Verheven Leider – zo wil Erdogan genoemd worden. 

President Erdogan is namelijk niet zomaar een leider maar een Verheven Leider. U weet wel, zo eentje waarboven niets of niemand gaat en die gegarandeerd met een duizendjarig rijk de geschiedenis zal ingaan als vader van één volk (uiteraard geheel Joden- en ongelovigenvrij, duh), wereldveroveraar, moreel perfect mens en, in het geval van Erdogan, zuiver islamiet. Pardon: soennitisch islamiet, want soennieten zijn de enige échte islamieten, aldus de soennieten zelf.

Lees er hier meer over.

En “We gaan het land zuiveren.”

4 gedachten over “Verheven Leider

 1. Eerder Verheven Teringlijder… Ach, hij zegt alleen maar wat de meeste van “onze” leiders ook van zichzelf denken en voor de spiegel tegen zichzelf fluisteren. Fijne wereldjes, daar in hun hoofden…

 2. En die andere verheven leider, Verhofstadt, roept de Turk toe: ‘vervolg mij dan, Erdogan’. Goed wetende dat hij niet vervolgd kan worden vanwege zijn onschendbaarheid. Hypocriet manneke.

 3. Diezelfde Verhofstadt zit ook vol goede ideeën. Hij roept alle burgers van Europa op om Erdogan te beledigen op de wijze van Böhmermann. Hij ziet het als zijn opgave om de Europeanen slechte manieren bij te brengen. Eén goede leerlinge heeft hij al, Joke Schauvliege, die op tv bullshit bezigt.

  • Anna,
   Dit alles is een komedie om de aandacht af te leiden van wat er zich werkelijk afspeelt achter de schermen. Gisteren was er ook al een “show” in het Duitse parlement met een lid van de CDU dan nog!!!
   De EUSSR is hier dan ook geen “slachtoffer” van Erdogan, maar een mede – samenzweerder, om Europa te overspoelen met vreemdelingen. Dit laatste is het doel van het Merkel pakt met Erdogan. Een pakt dat werd afgesloten in opdracht van hun “meesters”.(die voor beiden dezelfden zijn!!).
   Gezien er toch enige weerstand opduikt tegen deze invasies.. moet de aandacht dan ook afgeleid worden..van de samenzwering die er achter schuil gaat… en wordt “broeder” Erdogan opgevoerd als de boeman…!!! Deze laatste rol is Erdogan dan ook op het lijf gesneden. In de EUSSR wordt aan deze “show” dan meegewerkt door de andere samenzweerders en de “nuttige idioten”.
   Een ander positief gevolg van de “beledigingen” zal zijn, dat de censuur nog meer zal aangescherpt worden onder de mom van het bekampen van de “hate speech”. Elk nadeel heeft immers ook een voordeel.
   Of waar Erdogan allemaal voor bruikbaar is. Toeval???
   Ondertussen duurt de invasie voort..
   Over de samenzwering die er achter schuil gaat :
   http://10news.dk/?p=2124
   met citaat :
   “UN’s scary plan for Europe: “Replacement Migration”
   UN’s scary plan for Europe: “Replacement Migration”
   December 21, 2015 2657
   Socalled “replacement migration” is UNs solution for aging populations in the West. The aim is to keep up the amount of working age population – to ensure our level of production and competitevness. The UN is not interested in our indeginous culture and values, only the financial situation: money. No wonder why big banks like Goldman-Sachs supports UN’s plan. And as you might know, the Organisation of Islamic Cooperation (OIC) – consisting of the world’s 57 Islamic – is the biggest bloc in the UN. The OIC thus have emmense influence in the UN. And OIC is also not interested in ensuring our Western culture and values…
   Related: UN chief of migration: EU must destroy homogeneity of member states through immigration
   Via UN.org (introduction to the report”(=einde citaat).
   Het is dan ook over de verborgen agenda’s dat er zou moeten gesproken worden, in plaats van het “gelul” over Erdogan!!
   En Verhofstadt is dan in de eerste plaats “een verrader & samenzweerder”… wiens activiteiten van aard zijn te vallen onder toepassing van artikel 115 van het S.W. en het is hiervoor dat hij zou moeten vervolgd worden, in plaats van het “beledigen” van broeder Erdogan!!! (dit is hoogstens een zaak voor een maçonniek tribunaal) .

Reacties zijn gesloten.