3 gedachten over “Dappere Telegraaf

 1. Vandaag 05 mei 2016 wordt in Nederland “bevrijdingsdag” gevierd. Dit gebeurt dan door een groot deel dat nu volop medewerkt aan de nieuwe bezetting van Nederland, via vreemdelingeninvasies, waarbij de islam de hoofdrol speelt.
  Dit is dan ook het echte schandaal en ook het drama van Nederland.
  Het is dit aspect dat dient aan bod te komen in de media, in plaats van het “gezever” over Erdogan.
  Als tijdens de WO II de NSB een “verraad” was, dan is dit voor de huidige collaborateurs evenzeer het geval.
  De lat moet hier dan ook gelijk gelegd worden.
  Het zijn de verraders van heden die moeten aangepakt worden, met dan ook hun zetbazen, die trouwens dezelfden zijn als deze van Erdogan.
  Als men het dan toch over Erdogan wil hebben, dat men dan de bovenmenselijke moed heeft om te schrijven wie hij werkelijk is, en welke belangen hij dient.
  De vraag is echter of men met de zaak Joost Demmink nog de waarheid kan en mag schrijven. De “cartoon” zaak lijkt dan eerder een “afleidingsmanoeuvre”.

  • Lovenaar,

   moeten even de woorden van Erdogan in het oor knopen en daar naar handelen:’ wij gaan onze weg, jullie die van jullie.’ Hij zei dit niet binnenkamers maar voor de ganse wereld, waarbij hij de door u aangehaalde belangen op de weg die hij gaat dient.
   Mijnheer Erdogan laat zich door Europa geen regels opdringen. Dat is een eigenschap van Europese ‘leiders’ die het onbelangrijk vinden hun eigen weg te gaan.

Reacties zijn gesloten.