Vdb’s verklarend woordenboek

Nooit“: ouderwetse beschrijving van vier (4) dagen.

Op 16 december beweerde federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) in de Afspraak ‘..nóóit gaan we een onderscheid maken tussen een kind van negen of tien jaar dat gevaccineerd is en een kind dat niet gevaccineerd is…’. In tegenstelling tot bij volwassenen, waarbij hij dat wel ‘OK’ vindt. Nooit = 4 dagen ‘Nooit’ betekent in de leefwereld van Vandenbroucke blijkbaar vier dagen. Op twintig december houdt het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid namelijk een webinar waarin de kindervaccinatie besproken…

Uit: Overheid chanteert ouders met CST voor kinderen – Doorbraak.be

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/de-afspraak/2021/de-afspraak-d20211216/

Karrewiet van Ketnet is helemaal mee:

En Peter Derovers groene blaadje trekt met de kleintjes naar de dierentuin:

https://radio2.be/luister/select/start-je-dag-antwerpen/antwerpen-gaat-kinderen-vaccineren-in-de-zoo

1 gedachte op “Vdb’s verklarend woordenboek

 1. Gezien de zeer onrustwekkende berichten met betrekking tot de vaccinatie van kinderen, doe ik hier een nieuwe en ultieme poging om te waarschuwen tegen dit drama, dat met deze vaccinatie zal gepaard gaan, met het risico dat de webstek nog eens wordt plat gelegd, door de verraders. ( en t.a.v. de techniekers : hoe is het weer in Haifa ?).
  Ik voeg verschillende bronnen bij met citaten, maar verwijs naar de teksten in de bruggen voor een volledig beeld.

  https://www.frontnieuws.com/dr-vladimir-zelenko-over-c-19-vaccins-het-wordt-moord-met-voorbedachten-rade-in-de-eerste-graad-genoemd-genocide-en-misdaad-tegen-de-mensheid/
  met citaat :
  “Dr. Vladimir Zelenko, een bekende arts uit New York, noemde de COVID-19 vaccins de ergste misdaad in de geschiedenis van de mensheid. “Het wordt moord met voorbedachten rade in de eerste graad genoemd, genocide en misdaad tegen de mensheid,” zei Dr. Zelenko tijdens de 3 december aflevering van “Steel Truth” met Ann Vandersteel op Brighteon.TV, bericht Naturalnews.com. Zelenko merkte op dat COVID-19 een door de mens gemaakt massavernietigingswapen is. Om Zelenko’s punt kracht bij te zetten, onthulde Thomas Renz, een advocaat voor medische vrijheidsrechten, dat een klokkenluider overheidsgegevens heeft verstrekt die 48.465 sterfgevallen van Medicare patiënten documenteerden binnen 14 dagen na COVID-19 vaccinatie. (=einde citaat). Dit citaat is dan ook meer dan duidelijk.
  Mr Zelenko is een Jood, en dus geen nazi of fascist. Hij houdt er zelfs rekening mee dat hij gaat vermoord worden, wat dan zijn geloofwaardigheid versterkt :
  https://www.frontnieuws.com/schokkende-video-dr-zelenko-waarschuwt-dat-als-hij-sterft-het-een-moordaanslag-op-de-waarheid-is/
  met citaat :
  “Dr. Vladimir Zelenko waarschuwt dat er een georganiseerde poging is om waarheidsgetrouwe artsen zoals hijzelf het zwijgen op te leggen, en waarschuwt dat als hij binnenkort sterft het niet door een slechte gezondheid zal zijn, of door zijn eigen hand. (=einde citaat).

  Over de gevolgen in de USA :
  https://www.frontnieuws.com/ze-hebben-nu-bijna-tweemaal-zoveel-amerikaanse-kinderen-gedood-door-het-vaccin-als-door-covid/

  Een grondige analyse van de gevolgen van de vaccinaties voor kinderen geeft Dr Malone :
  https://www.frontnieuws.com/robert-w-malone-voordat-u-uw-kind-een-prik-laat-geven/
  met een uitvoerig citaat :
  “Er zijn drie punten die ouders moeten begrijpen:
  1. De eerste is dat een viraal gen wordt geïnjecteerd in de cellen van uw kinderen. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te produceren. Deze eiwitten veroorzaken vaak blijvende schade aan de vitale organen van kinderen, waaronder
  • Hun hersenen en zenuwstelsel
  • Hun hart en bloedvaten, inclusief bloedstolsels
  • Hun voortplantingssysteem
  • En dit vaccin kan fundamentele veranderingen teweegbrengen in hun immuunsysteem
  • Het zorgwekkende is dat als deze schade eenmaal is opgetreden, het onherstelbaar is
  • Je kunt de beschadigingen in hun hersenen niet repareren
  • Je kunt het littekenweefsel van het hart niet herstellen
  • Men kan een genetisch gereset immuunsysteem niet repareren, en
  • Dit vaccin kan schade toebrengen aan de voortplanting, wat gevolgen kan hebben voor toekomstige generaties van uw gezin.
  2. Het tweede punt waarvan u op de hoogte moet zijn, is het feit dat deze nieuwe technologie niet afdoende is getest.
  • We moeten minstens 5 jaar testen/onderzoek doen voor we de risico’s echt kunnen begrijpen
  • Schade en risico’s van nieuwe geneesmiddelen worden vaak pas vele jaren later bekend
  • Vraag uzelf af of u wilt dat uw eigen kind meedoet aan het meest radicale medische experiment in de geschiedenis van de mens
  3. Een laatste punt: de reden die u wordt gegeven om uw kind te vaccineren is een leugen.
  • Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders
  • Het tegendeel is waar. Hun immuniteit na het krijgen van COVID is van cruciaal belang om uw gezin, zo niet de hele wereld, van deze ziekte te redden.
  Samenvattend is er geen voordeel voor uw kinderen of uw gezin om uw kinderen in te enten tegen de geringe risico’s van het virus, gezien de bekende gezondheidsrisico’s van het vaccin waarmee u als ouders en uw kinderen wellicht de rest van hun leven zullen moeten leven. De risico-batenanalyse is niet eens in de buurt van een vergelijking. Als ouder en grootouder raad ik u aan weerstand te bieden en te vechten om uw kinderen te beschermen. (=einde citaat). In zake copyright :
  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  Van belang is echter de werkelijke bedoeling van deze vaccinaties, voor kinderen, en dat heeft niets te zien met de gezondheid.
  https://www.frontnieuws.com/de-ware-bedoeling-achter-de-krankzinnige-poging-om-elk-kind-ter-wereld-in-te-enten-tegen-een-virus-dat-hen-niet-zal-schaden/
  met citaat :
  “De Gavi Alliance, die onder de regering van voormalig president Trump 1,16 miljard dollar aan belastinggeld heeft ontvangen, werkt samen met het World Economic Forum, de Verenigde Naties, de Gates Foundation en andere globalistische organisaties om te pleiten voor de invoering van een geregistreerde, verifieerbare, digitale ID voor elk kind in de wereld……
  Deze ID zal worden gekoppeld aan de vaccinatiestatus van elk kind……
  Gavi beschrijft een wereldwijd ID-systeem dat, zoals het zelf toegeeft, persoonlijk identificeerbare informatie zal bevatten over de opleiding, gezondheid, financiële gegevens en koopactiviteit van elke persoon….
  “In 2018 roept Gavi via INFUSE op tot innovaties die gebruik maken van nieuwe technologieën om het identificatie- en registratieproces te moderniseren van de kinderen die het meest behoefte hebben aan levensreddende vaccins.”

  Bovenstaande verklaring is in lijn met VN-doelstelling 16.9 voor duurzame ontwikkeling, die oproept tot een gedigitaliseerde wettelijke identiteit voor alle mensen wereldwijd, inclusief geboorteregistratie, tegen 2030. Hiervoor moeten biometrische gegevens van elk individu worden verzameld en voor altijd in de cloud worden opgeslagen……..

  De plannen van Gates om onze baby’s, peuters en tieners digitaal te “registreren” is eenvoudigweg de poort voor globalistische roofdieren om volledige heerschappij uit te oefenen over elk aspect van hun toekomstige volwassen leven. Voeg daarbij de inhoud van de genetisch modificerende mRNA-injecties en het uiteindelijke doel lijkt niet alleen grotere controle over de volgende generatie uit te oefenen, maar hen ook minder menselijk te maken. (=einde citaten).

  Dit bevestigt mijn vroegere reactie op het “Vivaldi lijk” m.b.t. de vaccinatie, die uiteindelijk dan gevolgd wordt door de inplanting van een chip. Vooral de laatste paragraaf in het voormelde citaat, vat het treffend samen. Dit geldt dan enkel voor diegenen die het overleefd hebben.

  Nog een analyse van een deskundige, en dus geen “kwakzalver” zoals MVR:

  https://www.frontnieuws.com/dr-robert-malone-de-vreselijke-waarheid-is-dat-we-veel-kinderen-moeten-laten-sterven-voordat-de-mensen-eindelijk-wakker-worden/
  met citaat :
  “Dr. Robert Malone: “De droevige waarheid is, dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen wakker worden. Dat is het wat gebeuren gaat. En dat is het wat de oprichters van dit project nu opvoeren…………
  Dat we planloos voorwaarts haasten om kinderen te beschadigen en te doden. En nu willen ze klinische studies op zeer kleine kinderen starten, gemiddeld twee tot drie jaar……….
  En er zullen kinderen doodgaan. Kinderen beschadigd. En het lijkt erop dat we dat nodig hebben om mensen wakker te laten worden, om door deze hersenmist te doorbreken waar ze allemaal aan lijden……….”. (=einde citaat).

  Het is een schande, dat men kinderen moet doen sterven omdat er een laf kruiperig klootjesvolk, misschien zou wakker worden. Over de verraders in de politiek – pocopers en de (pseudo) intellectuele & wetenschappelijke middens maak ik mij echter geen illusies meer.

  Een wanhoopskreet is er in de volgende bron, met een verwijzing naar de rol van dit klootjesvolk :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/pfizers-wereldwijde-oorlog-tegen-kinderen-bereikt-israel-en-canada/

  met citaat : “‘Niemand doet iets om de kinderen te redden’
  ‘Terwijl deze protesten in aantallen en omvang toenemen, worden kinderen misbruikt en potentieel vermoord in prikklinieken, scholen en kerken,’ vervolgt hij. ‘Ik blijf maar wachten tot deze enorme massa’s de straten verlaten en naar deze moordcentra gaan, die ze met dergelijke aantallen mensen zó makkelijk zouden kunnen sluiten. Maar ik zie alleen maar video’s van vrolijke ouders die hun eigen kinderen misbruiken en proberen te vermoorden, gehersenspoeld door een vaccinatiesekte die hun kinderen verslindt. En niemand komt tussenbeide om hen te stoppen en de kinderen te redden.’ (=einde citaat).

  Nog een bron over de gevolgen in de USA :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/ziekenhuizen-vs-overspoeld-met-babys-met-hartproblemen-door-covid-injecties-moeders/

  De voormelde bronnen zijn maar een zeer beperkte opsomming uit de massa info die beschikbaar is.
  Zoals Dr Zelenko het ook stelt, zijn we hier getuige van een genocide, die ik vergelijk met deze tijdens de Bolsjewistische terreur en de terreur van de Rode Garde tijdens de culturele Revolutie in het China van Mao. Is het een toeval dat achter de 3 voormelde terreur golven, de 2 Olifanten in de kamer schuil gaan ??

  Waar zit het verzet om die kinderen te redden. Bij Golfbrekers moeten we ons beperken tot de rol van de boodschapper met de gevaarlijke waarheden(sic).
  En dat is al niet zonder risico’s.
  Het is echter aan diegenen die verkozen werden en ervoor betaald worden, om de aangeboden info verder te exploiteren.

  Waar zitten ook al die andere organisaties (=Ngo’s en Vzw’s) die gesubsidieerd worden door de overheid ? Waar zitten de (h)Ordes van Advocaten ? De vakbonden ? De Ziekenfondsen ?? En de studenten, die vroeger op de eerste rij stonden ??? (zoals bij Leuven Vlaams).
  Wat is het probleem ?? Zitten ze daar allemaal in de kast , met het één of ander ? Dit kan dan ook niet meer verklaard worden door bangheid, maar alleen door een tergende lafheid, of nog erger : door verraad.

Reacties zijn gesloten.