Van stroper naar boswachter?

Morten Storm: Van moslimfundamentalist tot CIA-agent

De Deen Morten Storm is een jihadist op zijn retour. Een afvallige die de pers niet schuwt.  Tijdens een verblijf in de gevangenis begon een transformatie die hem tien jaar later naar Jemen bracht, waar hij bevriend raakte met een van de beruchtste al Qaidaleiders ooit.  Storm zou naar eigen zeggen teruggekeerd zijn naar de ware schaapstal en werd vervolgens gerecruteerd door de Deense inlichtingendienst, de Amerikaanse CIA en de Britse MI6.

‘Er komt een golf van aanslagen in Europa.’:  De man is aan een publiciteitsronde begonnen voor zijn boek en een eventuele verfilming.

Wie gisteren ‘Reyers Laat’ gemist heeft, kan hier de uitzending met Morten Storm  herbekijken. Ergens vinden wij dat er een te hoog showgehalte aan Morten Storm kleeft.  Zou zijn vader Dimitri heten?

FT

7 gedachten over “Van stroper naar boswachter?

 1. De verrader !! Hij kan fluiten achter zijn 72 maagden ! Anderzijds , later een goed pensioen enz enz .

 2. Of die kerel nu gelijk heeft of niet, het feit blijft dat we in oorlog zijn met de islam. Wie dat ontkent is totaal onwetend, naïef, corrupt of alle drie tezamen en dat is nog heel vriendelijk uitgedrukt.
  Als men de manier waarop we die oorlog voeren vergelijkt met bv. WO II komt het hierop neer: we huisvesten en betalen de Duitse soldaten, geven ze de Belgische nationaliteit, zorgen voor de nodige tolken, promoten het Nazisme, onderhouden goede betrekkingen met de Duitse regering en vervolgen alleen de soldaten waar van bewezen is dat ze een geallieerde hebben neergeschoten.
  Bij het bepalen van de strafmaat wordt dan terdege rekening gehouden met alle omstandigheden en verzonnen discriminaties tot in het absurde toe en niet te vergeten we bezorgen en betalen hun advocaten.

  • ‘dat we in oorlog zijn met de islam’

   Jan met de pet weet dat, de wereldleiders ook? Tegen Duitsland werd iets rapper tot oorlog opgeroepen + de boycot van alle Duitse producten, namelijk door Samuel Untermeyer op 7.07.1933 via het radio station WABC, een oproep die onmiddellijk daarop verscheen in de New York times.

 3. Ik denk dat het familie is van die ”zichzelf” een belangrijk persoon vindend achterlijk wezen dat graag met moslimwijven ligt te rotzooien want die zijn toch o zo gewillig aan de mediageile idioot.

 4. WIJ hebben géén glazen bol nodig (zoals Storm) om te beseffen dat we een “storm van aanslagen” mogen verwachten in West Europa.
  Eén van de kopstukken van die barbaarse baardmannetjes heeft reeds maaanden-geleden, een “zee van bloed” beloofd aan de ongelovigen.
  Natuurlijk was dàt geruime tijd voordat er een paar “ijverigen” er niks béters op vonden dan een Jordaanse piloot LEVEND in een kooi te verbranden.
  Hopelijk was dàt…één stap tè ver volgens de Jordaniërs.

 5. Storm heeft als ‘ervaringsdeskundige’ in de loop van het gesprek, al dan niet bewust, iets gezegd waarop uiteraard door de valse gelaarsde kat, Cools, hoe kan het ook anders, niet verder werd op ingegaan wegens mogelijke politiek incorrecte conclusies. In dit geval bewust dus. Uiteraard, zou ik zeggen. Dat iets toonde immers het grote gelijk van FDW aan, toen hij onlangs in het parlement, en volkomen terecht, met het boek in de hand, de koran bestempelde als de bron van alle kwaad.

  Storm zei nl. op een gegeven moment dat de leden van IS doen wat ze doen omwille van het feit dat ze voor de volle honderd procent overtuigd zijn van hun godsdienst, zoals vervat in de koran, en dat zij daardoor enkel kunnen denken in termen van zwart-wit, voor het volle pond overtuigd als ze zijn van hun eigen grote gelijk.

  En dat klopt, want wat ze doen, staat letterlijk als ‘goddelijke opdracht’ beschreven in hun handboek, de koran, allah’s eigenste woord. Daardoor is elke, door hen begane gruweldaad, goddelijk gelegitimeerd.

  Spreken over gematigde of fundamentalistische moslims, is daardoor volkomen naast de kwestie. Men moet het nu eens eindelijk durven hebben over de inhoud van dat boek van haat en geweld tegen andersdenkenden, omdat alle gepleegde kwaad vanuit islam-hoek enkel daarin zijn inspiratie vindt. Niet de mens is schuldig, maar de koran.

  Daarbij past dan ook maar één conclusie: het verbieden van de koran, omdat het boek oproept tot haat en geweld. De wetten zijn er al. Nu alleen nog optreden. Maar…daar wringt duidelijk het (olie?)schoentje.

  Islam en koran: één pot nat, of beter bloed.

Reacties zijn gesloten.