5 gedachten over “Van “Multikulti” naar “Muttikulti”

 1. Migrantengewalt akzeptieren…..de Christelijke boodschap bij uitstek , slaan ze op uw rechterwang biedt dan uw linker aan . Laat U vernederen , “akzeptiert” een pak rammel , verkrachting enz , omwille van de vrede . Waarom nog politie ? waar bemoeien die zich mee . Dat is “het toppunt” , Mutti schiet als een raket voorbij den top van de kandidaad nobelvredewinaars . Daar kan ik noch het “DB” (Duits belang) noch het VB akoord mee gaan . Hoelang nog voor de bom zal barsten ! Europa is heel ziek door een agressieve kanker . Zoals bij die verschrikkelijke ziekte , beschermt het gezond lichaam die kankergezwellen en helpt ze mee bij de verspreiding

 2. Waarbij moet aangestipt worden dat, toen ze zei dat ‘Multikulti total gescheitert’ was, bedoelde dat dat uitsluitend aan de duitsers lag.
  Toch een lichtpuntje in het Duisterse Duitsland? In mijn lijfblad Bild, lees ik een onthulling die ik niet van dit extreemlinkse gedrocht had verwacht: in Afghanistan kun je een authentieke schriftelijke doodsbedreiging kopen van de taliban voor €1000,-. Asiel overal gegarandeerd met zulke geloofsbrieven.

 3. Ik hoorde BundesVERTEIDIGUNGSministerin, Ursula Van der Leyen op de Duitse radio haar voornemen aan het kabinet mededelen dat ze de Bundeswehr bestendig in dienst zal stellen van de asielzoekers. Simpel gezegd: de marine brengt ze aan land en de andere strijdkrachten verzorgen ze. De eigen landsverdediging komt niet meer aan bod. Dat is ook niet nodig omdat er geen grenzen meer bestaan en bijgevolg niet meer verdedigd moeten worden.
  Ik heb nog een oude Duitse schoolatlas, waarin bij Oost-Pruisen staat: ‘vandaag onder sovjet en Pools bestuur’. Als er nog schoolatlassen gebruikt worden zal er vermoedelijk staan: ‘Duitsland vandaag onder Brussels bestuur.’

  • p..s
   Tegen Ursula loopt momenteel een onderzoek wegens plagiaat. De Medizinische Hochschule Hannover is daar achter gekomen. Haar doctoraat werk stikt van geleende passages zonder bronvermelding.
   Spijtig dat ze bij deskundigen geen plagiaat pleegt in verband met landsverdediging. Kan haar nochtans een paar namen aanbevelen. Claudewitz o.a.

  • En voor diegenen die geen legerdienst willen doen komt er een éénjarige burgerdienst, vooral voor het verzorgen vd asielzoekers. Toiletten kuisen bv, terwijl de moslims toekijken vanop hun bed. De duitsers leren eindelijk wie het Herrenvolk is.

Reacties zijn gesloten.