Richard Coudenhove-Kalergi

Lovenaar heeft herhaaldelijk in zijn bijdragen gewezen op Richard Coudenhove-Kalergi en diens perfide plannen voor Europa en de wereld.   Hieronder vindt u een Nederlandstalige samenvatting van het ideeëngoed van de man, wiens natte droom stilaan onze ergste nachtmerrie wordt.

De ideologie die Europa in haar greep houdt
Weinig mensen zullen ooit van Richard Coudenhove-Kalergi gehoord hebben. Toch is het gedachtegoed van de Oostenrijker zeer bepalend geweest voor de koers van Europa en beïnvloedt deze tot op de dag van vandaag. Zowel in het kader van Europese integratie, economisch beleid evenals immigratie dient de visie van Coudenhove-Kalergi als een handboek voor de hedendaagse Europese elite. Hoe kan een individu die dusdanig veel invloed uit heeft geoefend op de ontwikkeling van de Europese Unie (EU) zo onbekend zijn bij het grote publiek?  Lees verder…

U vindt talrijke video’s op YT die zowel de persoon, zijn plannen, als de verwezenlijking belichten.  We selecteren er enkele:

Over de grootste volkerenmoord in de geschiedenis.

Wie zich voor de man interesseert, kan hier een geluidsfragment horen waarbij hij zijn afkomst verklaart.  In zijn stamboom komt ook Vlaanderen voor.

Een ode aan zijn moeder:

FT

1 gedachte op “Richard Coudenhove-Kalergi

 1. Een andere samenzweerder is Jozef Retinger(ook van Poolse afkomst)
  https://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Retinger
  Over de rol van Retinger in de Bilderbergers :
  http://www.prisonplanet.com/invisible_power_house.html
  Een citaat :
  “ORIGINS
  The single most important personality connected with the birth and creation of the Bilderberg Group is Joseph H. Retinger (also known as L’Eminence-His Grey Eminence). Retinger had a colourful, lifelong career that raised him to the top of the world power élites. At his funeral in 1960, Sir Edward Bedington-Behrens said:
  “I remember Retinger in the United States picking up the telephone and immediately making an appointment with the President, and in Europe he had complete entrée in every political circle as a kind of right acquired through trust, devotion and loyalty he inspired.”(=einde citaat).
  Deze enkele voorbeelden illustreren dat de werkelijke machthebbers onzichtbaar achter de schermen blijven. Diegenen die men dagelijks ziet opdraven zijn de “valiezendragers” die omgekocht zijn dan wel gechanteerd worden.

Reacties zijn gesloten.