Vader, vergeef mij…

Een jonge Syrische soldaat neemt tijdens een telefoongesprek  afscheid van zijn vader, vooraleer hij gedood wordt.

 Dit filmpje documenteert de wreedheid van het “Vrije Syrische Leger”.  Een jonge Syrische soldaat wordt gevangen genomen en in een – zoals hij het beschrijft – “slaughterhouse” (slachthuis) gebracht.  Vooraleer hij onthoofd wordt, wilden de “rebellen” een beetje plezier maken, zoals ze al meermaals gedaan hebben.

Ze bellen de vader van de soldaat op en de  gevangen soldaat moet dan zeggen: “Ik heb een terrorist gevangen genomen – wat moet ik nu met  hem doen?” .  Het antwoord van de vader wordt  niet afgewacht.  De “rebellen” nemen  dan  de gsm terug en delen de vader mee: “juist dat zullen we nu met jouw zoon doen”.  
Ditmaal liep het enigszins anders, want de soldaat begint onmiddellijk met zijn vader te spreken en zegt hem dat hij afscheid neemt omdat hij dadelijk zal onthoofd worden.
Een intriest filmpje – niet alleen omwille van de executie – maar ook wegens het totaal gebrek aan menselijkheid.
Deze beesten worden door het Westen “vrijheidstrijders” genoemd en worden ondersteund met geld, voorraden en wapens.

Floriaan Terbeke

Bron: 20 Min.onLine

2 gedachten over “Vader, vergeef mij…

  1. Misschien kan de Europese regering , inplaats van wapens , overwegen om dat verdovingstoestelleke van BD Wever , alvorens de schapen gekeeld worden , ter beschikking te stellen van die heldhaftige Allah strijders , die vol trots en moedig een weerloos slachtoffer op de mneest gruwelijke manier te doden In ieder geval dat You Tuubeke heeft op mij een diepe indruk gemaakt . Ik kan moelijk geloven dat wij in de 21-stigste eeuw leven . De beschaving is zeker niet te zoeken bij dat soort volk dat in naam van Allah allerlei fratsen uithalen , er zijn er zelfs bij die door onze begripvolle regering , kindervergoeding of leefloon genoten !

  2. We zouden beter al die Europese en andere vertegenwoordigers onthoofden die steun verlenen aan die zogezegde vrijheidsstrijders.Ze zorgen ervoor dat onze kinderen en zeker onze kleinkinderen ooit verplicht zullen worden moslim te zijn

Reacties zijn gesloten.