U denkt misschien dat U eigenaar bent…

… van een huis, een appartement, een bankrekening, een boerderij, gronden ….

…Te lang hebben westerlingen stilgezeten terwijl marktconcurrentie plaats maakte voor door de overheid gesanctioneerd monopolie, en privébezit veranderde in iets veel minder persoonlijks of veiligs. Het nepgeld van de papieren valuta heeft het spaargeld van de meeste gewone westerlingen vernietigd, terwijl het de prijzen van aandelen en andere activa kunstmatig heeft opgedreven, steeds meer buiten het bereik van velen. Nu bedreigen een revisie van het financiële systeem en een overgang naar verplichte CBDC’s wat er nog over is van de persoonlijke vrijheden van de westerlingen. Voordat de laatste overblijfselen van de ideologische dichotomie van de Koude Oorlog verdampen en er niets meer overblijft om Oost en West van elkaar te onderscheiden, is dit het moment voor vrienden van de vrijheid om zich te laten gelden. Want Klaus Schwab mag dan verlangen naar een toekomst waarin westerlingen geluk vinden in het niets bezitten, degenen die waarde hechten aan vrijheid weten dat persoonlijk eigendom en de onbelemmerde uitwisseling van goederen, diensten en ideeën het fundament blijven van vrije naties die weigeren zich te laten knechten…”

Deze afsluitende paragraaf komt uit een ontnuchterende analyse van wat er zich momenteel afspeelt in aanloop naar de Great Reset:

Lees: Digitale valuta van centrale banken – Raar geld dat vernietigen zal wat er over is van privé-eigendom, vrije markten en persoonlijke vrijheid