Typisch

INVASIEVrouwen en kinderen zijn absoluut veilig in de zgn. oorlogsgebieden,  tussen de ‘rebellen’ in het oerwoud, in de woestijn, bij de vrijheidsstrijders voor het eeuwige Allahrijk.  Geen vrouw, geen kind te bespeuren bij deze groep nieuwkomers, die de woestijn en de woeste golven weerstaan hebben.

Uitgehongerd, het vel over het been, lorren aan hun knokige lijf.  Typisch Syrisch kleurtje…  Men zal op het consulaat weer hun handen vol hebben met de homologatie van hun diploma’s.  En als het straks weer peis en vree is in de conflictgebieden, dan keren ze terug naar huis.  We zullen ze missen.

Permalink voor ingesloten afbeelding

Eén gedachte over “Typisch

  1. Ze hebben zelfs geen natte voeten. Het zijn net toeristen die aankomen na een onbezorgd tochtje op zee. Allemaal boos kijkende zwarte Mohammeds. Maar lees wat de laffe Kerk ervan vindt:
    http://www.kerknet.be/actua/nieuws_detail.php?nieuwsID=131358

    Er moeten veel homo’s tussenzitten die de bisschoppen en pastoors nog terwille willen zijn, anders is dit niet meer uit te leggen. Ze noemen zich onze herders, maar als er een kudde wolven nadert sluiten ze zich vastberaden en onbaatzuchtig bij hen aan.

Reacties zijn gesloten.