4 gedachten over “Twee dwarsliggers in gesprek

 1. Wel beste JM het gaat hier niet om het corona virus, maar om het ontnemen van onze rechten en democratie en onze vrijheid ,het gaat hier om ons bang te maken ,onze economie en horeca moedwillig kapot te maken en ons zonder brood te zetten, zodat zij dan volledige macht over ons krijgen. In zweden zijn er helemaal geen lockdowns of masker plicht en er zijn niet meer doden. De pcr testen zijn vals positief. Griep is uit de wereld… alleen nog maar corona (zelfde symptomen als griep). Waarom geen debatten of interviews in MSM met andere virologen die met andere cijfers op de plank komen?

  • Alex,
   Inderdaad, het gaat hier om de Covid 19(84) samenzwering met daarbij de terreur en sabotage van het land, met dan vooral de middenklasse. Door te “lullen” over de terrassen treedt men in het spel van de vijanden en de verraders, om de vissen te verdrinken . JMDD heeft hier de kans gemist om de grond van de zaak aan te pakken. Ook Bartje de Grote Lijder is hier in het zelfde bedje ziek dan wel rot : https://www.gva.be/cnt/dmf20210421_97501361
   met titel : “Burgemeester Bart De Wever wil de terrassen open tot 23 uur” (=einde titel). Er is immers voldoende info op tal van webstekken waaronder Golfbrekers, om de maskers van de verraders af te rukken :
   https://www.golfbrekers.be/een-verslag-uit-syrie-zonder-poco-bril-211/
   In deze publicatie dd. 18.04.2021 wordt een beknopte analyse gemaakt, van de Covid 19(84) samenzwering en van de verborgen agenda’s. Wat is het probleem om al deze info aan te wenden ? Ik heb recent in een reactie een reeks vragen toegevoegd. JMDD had deze kunnen stellen aan Van Ranst tijdens het “TV debat..”, om hem te ontmaskeren. Het gelul over de terrassen is immers van aard te vallen onder de term “Le ridicule ne tue pas”, maar in dit geval doodt deze “ Covid 19(84)” wel.
   Op vallend is ook dat telkens er gesproken wordt over versoepelingen, de medische “maffiosi” op de barricaden kruipen om te doen uitstellen, vermoedelijk tot september als de 4de golf wordt gelanceerd. Voor de rest wordt er gegoocheld met cijfers allerhande, om de bevolking te bedriegen. Van een rot corrupt regime kan men immers niets anders verwachten. Deze versoepelingen (sic) veranderen trouwens niets aan de grond van de zaak, de sabotage en terreur blijven immers verder duren. Versoepelingen die dan ook kunnen omschreven worden als :
   “shifting/rearranging the deckchairs on the Titanic
   used for saying that someone is wasting time dealing with things that are not important, and is ignoring a much more serious problem” (=einde citaat).
   Met wat is JMDD bezig ? Hij beschikt immers over al de nodige (inside) info !!
   Waar zit de pitbull ?? Momenteel is er enkel nog een bang schoothondje. Hebben ze hem bij zijn “kl…ten” met iets ?? Of is hij enkel bezig met zijn P.R. te verzorgen voor zijn kiezers in Middelkerke ?
   En t.a.v. Dries : kom wat steviger uit de hoek… zeker met het proces in Gent, en de recente gebeurtenissen bij ’t Scheldt. Geschenken zullen er door Vivaldi, de communistische logemaffia bende niet uitgedeeld worden, wel integendeel. We zitten immers volop in een KGB en Stasi terreur. In een dergelijke situatie dienen middelen van gelijke werking aangewend te worden, zoals linkse advocaten dat systematisch doen.

 2. Ik sluit me aan bij de reactie van De Graaf van St Germain ook vind ik dat Alex
  een punt heeft met, Waarom geen debatten of interviews in MSM met andere virologen die met andere cijfers op de plank komen?

  Dr. Jeff Hoeyberghs: “Zorg dat Marcske niks overkomt, We hebben hem nodig in het gerecht!”

  De Moeite om te zien en gelijk heeft Dr. Jeff Hoeyberghs.

  https://youtu.be/CRv0j7To9l4

  BlackBox TV met Flavio Pasquino een gedreven en competente journalist die achter de waarheid gaat.

Reacties zijn gesloten.