The Bachelor – op z’n Turks

Blauwbaard

‘The Bachelor’ op z’n Turks

“Ik ben een eerlijke man die op zoek is naar een nieuwe vrouw” vertelde Sefer Calinak, 62, tijdens een programma van Flash TV’ ‘Luck of the Draw’*, waarbij een vrijgezel de kans krijgt zichzelf in het zonnetje te plaatsen bij zijn zoektocht naar de ware.

Hij was inderdaad heel eerlijk, want hij voegde eraan toe dat hij zijn eerste vrouw gedood had omdat haar gedrag hem irriteerde en dat hij haar opvolgster ook vermoordde omdat hij dacht dat ze achter zijn geld aanzat.

Twee keer werd hij veroordeeld.  Twee keer moest hij zijn straf niet uitzitten omdat hij naar aanleiding van een amnestiemaatregel voortijdig vrij gelaten werd.
Het eerste slachtoffer van de Turkse Blauwbaard was zijn nichtje.  Ze trouwden toen ze beiden amper 17 jaar oud waren.  Dan trouwde hij met een ander waarmee hij twee kinderen had, maar ze gingen uiteen.  Vervolgens had hij een affaire met een getrouwde vrouw, die hem beloofd had haar echtgenoot te verlaten.  Zij voldeed niet aan haar belofte; dus moest ze er ook aan geloven.

Waarschijnlijk een man met een groot eergevoel.  “Hij deed wat hij moest doen.”                 Zo kennen we ze, de strijders van en voor het ware geloof, de verdedigers van de mannelijke eer.

* iets waarover men geen macht heeft, het (nood)lot

Bekijk het fragment waarin de moderatrice te horen krijgt dat hij een moordenaar is.  En dan mag hij niet meer meedoen:

Reuters

 

2 gedachten over “The Bachelor – op z’n Turks

  1. Ik zou willen dat de socialisten ook zo eerlijk waren in een debat als die Turk . Het is mijn overtuiging dat de intervieuwteres ook misselijk wordt en ze tenslotte buitenzwiert

  2. Hij rekent er ntl op dat vele dames, net zoals hier, vallen voor moordenaars, want dat zijn nog eens ‘mannen met ballen’…

Reacties zijn gesloten.